Marele Premiu al Festivalului „Crizantema de aur” a fost câștigat de o solistă a Orchestrei „Rapsozii Botoșanilor”

Marele Premiu al Festivalului „Crizantema de aur” a fost câștigat de o solistă a Orchestrei „Rapsozii Botoșanilor”

Alina Huțu, îndrăgita solistă a Orchestrei Populare „Rapsozii Botoșanilor” este câștigătoarea Marelui Premiu al Festivalului Național de Interpretare și Creație a României „Crizantema de aur” 2020, cel mai longeviv festival muzical din România.

Acesta de desfășoară neîntrerupt din anul 1968, la Târgoviște, cu scopul promovării României ca gen muzical de patrimoniu al culturii naționale.

Ajuns la cea de-a 53-a ediție, festivalul a avut loc în perioada 23 – 24 octombrie 2020, la Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO.

Mesajele de felicitare nu au întârziat să apară, colegii de breaslă dar și întreg colectivul Orchestrei Populare ”Rapsozii Botoșanilor” felicitând prestația artistei.

„Sincere și curate felicitări!

Cu glasul tău special să bucuri suflete împovărate, să descrețești frunți trudite, să alungi gândurile negre din mințile ce cred că sunt încuiate pe veci în temnițe, așa cum ai făcut pe scena de la Târgoviște. A fost o bucurie să întâlnesc omul vesel, frumos cu mult bun simț....profesionist, Huțu Alina!

Te îmbrățișez femeie, mamă, soție, profesor, solist, OM cules și ales de Domnul.

Doar lumină să lași pe unde treci.

Felicitări pentru TOT și TOATE!

Felicitări pentru TROFEU!

Cu respect, a ta soră moldoveancă, a ta colegă de scenă de la CRIZANTEMA de AUR, editia 53, Elena Sima!”, este mesajul transmis de Elena Sima, îndrăgita interpretă de muzică popular.

 

 

 

Spune-ne opinia ta