Lauri pentru Ansamblul folcloric "Doruleţ" al Grupului Scolar "Dimitrie Negreanu" la Festivalul Internaţional al formaţiilor folclorice ale elevilor!

Lauri pentru Ansamblul folcloric "Doruleţ" al Grupului Scolar "Dimitrie Negreanu" la Festivalul Internaţional al formaţiilor folclorice ale elevilor!
Rezultate notabile pentru Ansamblul folcloric "Doruleţ" al Grupului Şcolar "Dimitrie Negreanu" Botoşani, la Festivalul Internaţional al formaţiilor folclorice ale elevilor "Cântă bucium pe Ceahlău", desfăşurat în perioada 21-22 mai la Piatra Neamţ!

La Grupul Şcolar "Dimitrie Negreanu" se investeşte  de ceva timp intr-un domeniu care nu prezintă riscul falimentului, si anume în folclorul românesc autentic.

Ansamblul folcloric "Doruleţ", coordonat de prof. Steluţa Amarandei, prof. Gabriela Vâzdoagă şi instructor Petrişor Ionel, a obţinut următoarele rezultate:

Ansambluri folclorice - Premiul II
Solist Vocal - Iacob Maria - Premiul special al juriului
Solist instrumentist - Turcanu Alexandru - Premiul III


La această ediţie au participat 22 de ansambluri folclorice din 10 judeţe ale ţării şi Republica Moldova.

"Manifestarea a reprezentat un bun prilej pentru ca aceşti tineri să cunoască frumuseţea şi bogăţia folclorului, diversitatea tradiţiilor şi obiceiurile din diferite zone ale ţării. Creaţia populară trebuie să fie şi să rămână o carte de vizită pentru generaţiile de astăzi şi  de mâine", a transmis prof. Steluţa Amarandei.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
6

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
42

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
62

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...