Lansare de carte la sediul Reprezentantei Botosani a Filialei Iasi a Uniunii Scriitorilor din Romania

Lansare de carte la sediul Reprezentantei Botosani a Filialei Iasi a Uniunii Scriitorilor din Romania
Joi, 20 septembrie, ora 13, la sediul din Strada Săvenilor nr. 2, vizavi de Biserica Uspenia, va avea loc întâlnirea Reprezentanţei Botoşani a Filialei Iaşi a Uniunii Scriitorilor din România cu membrii Comitetului de Conducere a acesteia.

Vor fi discutate probleme curente, condiţiile de intrare în U.S.R., depuneri de dosare, situaţia cotizaţiei, premiile pe 2011.

Sunt invitaţi să participe toţi membrii USR din Botoşani, precum şi scriitorii interesaţi să-şi depună dosarele de intrare în U.S.R.

Membrii USR din Botoşani sunt: Gellu Dorian, Dumitru Ţiganiuc, Dumitru Ignat, Dorin Baciu, Emanoil Marcu, Lucia Olaru Nenati, Maria Baciu, Lucian Alecsa, Nicolae Corlat, Vlad Scutelnicu, Petruţ Pârvescu, Vasile Iftime, Gabriel Alexe, Ciprian Manolache, Constantin Bojescu, Dumitru Necşanu, Corneliu Filip, Victor Teişanu, Stelorian Moroşanu, Valentin Coşereanu, Augustin Eden, Pompiliu Crăciunescu, Lucreţia Andronic.

În continuare va avea loc lansarea cărţii "Viaţa pe tabla de şah", de Petru Frăsilă, apărută anul acesta la Editura Timpul din Iaşi. Cartea va fi prezentată de scriitorii Cassian Maria Spiridon şi Adi Cristi.

De asemenea, va mai fi prezentat albumul de artă "Un argonaut român, celebru în America", de Dan Cumpătă, apărută la Editura Arft XXI. Dan Cumpătă este Maestru al Artelor, rezident în S.U.A.
 



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
219

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
189

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
38

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...