LA MULTI ANI, MARIUS RUSU!

LA MULTI ANI, MARIUS RUSU!

 MARIUS RUSU  Facebook

Nascut pe 25 iulie 1969, Marius Rusu este unul dintre cei mai iubiti actori ai Teatrului Vasilache. Zeci de roluri pe scena, sute de spectacole. Un creator prin excelenta, un papusar cu suflet, un actor cu har.

Stiri Botosani ii ureaza actorului Marius Rusu sanatate si impliniri in plan personal. Dumnezeu sa ii daruiasca liniste sufleteasca si puterea de a ne face pe noi, oamenii mari si mult prea seriosi, sa mai credem in povesti!

Pe scena Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani, in mijlocul copiilor, la petreceri sau in spectacole, in actiuni de caritate sau ca simplu partener, Marius Rusu devine acel personaj de incredere care te indeamna sa privesti in jur, sa iti cureti privirea de atatea uratenii umane, sa crezi in zambetul papusii si in cel al papusarului ei.

Actor deopotriva pentru mari si mici, Marius Rusu surprinde prin forta de dincolo de rolurile sale, prin duiosia si fragilitatea sentimentala cu care isi imbraca papusile sau pe sine insusi.

Statura impozanta, ghidusenie care aminteste de Badia Creanga, actorul isi traieste propriile iluzii alaturi de papusile sale, impreuna cu colegii sai, alaturi de care faureste miracole, bucurii, franturi din vietile nostre nestiute sau nici macar inchipuite.

Pentru ca, asa cum spune Marius Rusu, "vom avea, cat va fi lumea, nevoie de basme, de legenda, de adevar si iluzie…!"

LA MULTI ANI, MARIUS RUSU!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
280

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
317

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
197

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...