„Întoarcerea de acasă” cu Andreea Moțcu. Un spectacol despre viață și curajul de a povesti (video)

„Întoarcerea de acasă” cu Andreea Moțcu. Un spectacol despre viață și curajul de a povesti (video)

Sâmbătă seară la Cinematograful „Unirea”, din municipiul Botoșani, a fost pus în scenă spectacolul „Întoarcerea de acasă” cu Andreea Moțcu, nerecomandat minorilor.

Piesa este scrisă de Ștefan Caraman, regia fiind semnată de Silvia Răileanu, scenografia de Mihai Pastramagiu și vocea autorului a fost redată de Bogdan Horga.

Spectacolul redă curajul de a povesti, de a împărtăși experiențe mai mult sau mai puțin fericite, curajul de a ne trăi viața, până la urmă, frumoasă și urâtă în același timp, tandră, dar și cinică, pentru că așa este viața.

Piesa este un monolog presărat cu momente de comedie, dramă și iubire, tristețe, joculețe cu publicul, care au ținut spectatorii strâns legați de acțiune.




 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Premieră în CL: Președinte de ședință numit fără scandal! (foto, video)

astăzi, 15:27
21

În ședința ordinară a Consiliului Local din cursul zilei de joi, 25 aprilie, pe ordinea de zi s-a aflat și proiectul ce vizează alegerea unui nou președinte de ședință pentru următoare...

Unicul centru de servicii gratuite de recuperare neuromotorie din județul Botoșani intră în reabilitare! (foto, video)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
398

Centrul de Servicii de Recuperare Neuromotorie de tip Ambulatoriu pentru persoanele cu dizabilități din județul Botoșani intră într-un proces de reabilitare și modernizare, după ani buni ...

Ocrotitorul municipiului Botoșani cinstit în prezența a sute de oameni și a unui sobor de preoți în frunte cu ÎPS Teofan! (foto, video)

Marţi, 23 Aprilie 2024
735

Sute de botoșăneni au participat, marți dimineață, la slujba închinată ocrotitorului municipiului reședință de județ. De la ora 09:00 a avut loc primirea Înaltpreasfințitul Teof...