„Întoarcerea de acasă” cu Andreea Moțcu. Un spectacol despre viață și curajul de a povesti (video)

„Întoarcerea de acasă” cu Andreea Moțcu. Un spectacol despre viață și curajul de a povesti (video)

Sâmbătă seară la Cinematograful „Unirea”, din municipiul Botoșani, a fost pus în scenă spectacolul „Întoarcerea de acasă” cu Andreea Moțcu, nerecomandat minorilor.

Piesa este scrisă de Ștefan Caraman, regia fiind semnată de Silvia Răileanu, scenografia de Mihai Pastramagiu și vocea autorului a fost redată de Bogdan Horga.

Spectacolul redă curajul de a povesti, de a împărtăși experiențe mai mult sau mai puțin fericite, curajul de a ne trăi viața, până la urmă, frumoasă și urâtă în același timp, tandră, dar și cinică, pentru că așa este viața.

Piesa este un monolog presărat cu momente de comedie, dramă și iubire, tristețe, joculețe cu publicul, care au ținut spectatorii strâns legați de acțiune.
 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Vernisaj al expoziției cultural-artistice „Alice Sfințesco - Cântecul Culorilor”, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” Botoșani (fotogalerie)

Duminică, 26 Iunie 2022
121

Sâmbătă, la Galeriile de Artă „Ștefan Luchian” din Botoșani a avut loc vernisajul expoziției cultural – artistice „Alice Sfințesco – Cântecul Culorilor...

Municipiul Dorohoi și încă șase localități rămân fără apă preț de câteva ore

Duminică, 26 Iunie 2022
491

Locuitorii municipiului Dorohoi rămân fără apă, astăzi, până la ora 20:00, din cauza debitului redus ce alimentează rezervoarele de la Dealul Mare. Alimentarea rezervoarele de la De...

Bărbat reținut pentru 24 de ore, după ce ar fi încercat să violeze o femeie de 80 de ani

Duminică, 26 Iunie 2022
401

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani au emis ordonanță de reținere, pentru 24 de ore, pe numele unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, din comuna Vor...