Încep înscrierile pentru Festivalul Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret "Seri melancolice eminesciene", ediţia a IX-a!

Încep înscrierile pentru Festivalul Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret "Seri melancolice eminesciene", ediţia a IX-a!

Memorialul Ipoteşti - Centrul Naţional de Studii "Mihai Eminescu" şi Asociaţia Judeţeană a Organizatorilor de Evenimente Botoşani organizează înscrieri în cadrul Festivalului Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret "Seri melancolice eminesciene", ediţia a IX-a, 6-8 iulie 2018. 

Festivalului Naţional de muzică folk pentru copii şi tineret Seri melancolice eminesciene are ca principal scop sporirea numărului de activităţi destinate promovării tinerilor sau elevilor cu aptitudini în domeniul cultural-artistic şi a creaţiilor acestora, având ca specific muzica folk, respectiv atragerea unui număr cât mai mare de elevi şi tineri către acest gen muzical. Proiectul este justificat de lipsa unor astfel de activităţi, atât la nivelul judeţului Botoşani, cât şi în ţară, şi de necesitatea de a oferi tinerilor şi elevilor un cadru adecvat de manifestare şi promovare. Promovarea  Imaginii Memorialului Ipoteşti şi a creaţiei lirice eminesciene (prin folosirea  versurilor eminesciene drept text pentru melodiile prezentate în concurs şi spectacol).

Regulamentul şi fişa de înscriere pot fi luate de pe site-ul www.folkipotesti.ro. Înscrierile se fac până pe data de 15 mai 2018. Fişele completate pot fi trimise pe adresa folkipotesti@gmail.com. Pentru detalii suplimentare puteţi suna la următoarele numere de telefon: 0722.143.448, 0741.510.849, 0744.885383. (Comunicat de presa)

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume!

astăzi, 15:40
194

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...

Tânăr prins beat la volan în Sâmbăta Mare, polițiștii au întocmit dosar penal!

astăzi, 15:23
62

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 3:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Dorohoi au oprit pentru control, pe o stradă din municipiul Dorohoi, un autoturism condus d...

Botoșănean băgat în închisoare pentru o infracțiune săvârșită în urmă cu patru ani!

astăzi, 13:20
104

În cursul zilei de vineri, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești au identificat un bărbat de 40 de ani, din orașul Ștefănești, pe numele căruia era emis un mandat de ex...