În această perioadă, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” au nevoie de sprijinul comunității botoșănene

În această perioadă, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” au nevoie de sprijinul comunității botoșănene

Traian Apetrei, directorul Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani, îndeamnă comunitatea locală să sprijine activitatea actorilor, prin achiziționarea biletelor online.

Directorul instituției a declarat că a rămas profund impresionat de atitudinea unor botoșăneni care au cerut informații cu privire la sprijinul  pe care l-ar putea oferi atât instituției dar și actorilor botoșăneni.

„Zilele trecute am avut o bucurie deosebită, în sensul că, la Casa de Cultură a Tineretului a venit un grup de botoșăneni , printre care și botoșăneni stabiliți în străinătate, și care mi-au spus tranșant: „Ce trebuie să facem noi ca să ajutăm Teatru „Mihai Eminescu” ? Îndeosebi la clădire se refereau dumnealor.

M-a impresionat foarte mult gestul civic, faptul că botoșănenii simt în continuare nevoia de teatru. Despre clădire le-am spus că soarta acesteia se află în mâna Primăriei municipiului Botoșani”, a transmis Traian Apetrei.

Mai ales în această perioadă, Teatrul „Mihai Eminescu” are nevoie de sprijinul spectatorilor, prin achiziționarea biletelor online pentru spectacolele care vor fi prezentate într-o stagiune continuată în mediul online.

În fiecare weekend, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” vor prezenta câte un spectacol, vizionarea acestuia fiind posibilă doar după achiziționarea biletelor.

 

Spune-ne opinia ta