Grupul Voces din Dorohoi, Locul III la Festivalul international de muzica usoara Eurokids Junior din Italia!

Grupul Voces din Dorohoi, Locul III la Festivalul international de muzica usoara Eurokids Junior din Italia!
Grupul Voces al Clubului Copiilor Dorohoi, instructor Paul-Ciprian Mihai, s-a intors saptamana trecuta de la Maiori, regiunea Salerno - Italia, unde a participat la Festivalul international de muzica usoara Eurokids Junior (15-17 iunie 2012), festival aflat la a IV-a editie.

La acest festival au fost concurenti din mai multe tari europene: Italia, Bulgaria, Slovenia, Estonia, Malta, Lituania, Polonia, Rusia, Romania, Ucraina etc.



Grupul Voces a impresionat prin muzia lor! La sectiunea grupuri vocale, Grupul Voces a obtinut Locul III, interpretand in semifinale piesele "Ma che musica maestro" (muzica: Paolini-Silvestri, textier: F. Pisano) si "Tara muzicii" (muzica: Virgil Popescu, textier: George Popovici), iar in finala "Tara muzicii".



Membrii cercului Muzica folk-muzica usoara au participat si la Festivalul National de Muzica Folk "Cetatea veche" de la Siret, judetul Suceava, ce a avut loc in perioada 22-23 iunie.

Aici, Andrei Cislariu a obtinut mentiune la categoria solisti folk clasele V-VIII, iar la sectiunea Grupuri folk clasele V-VIII Grupul "NOI DOI", format din Laura Macoviciuc si Andrei Cislariu, a obtinut Premiul I.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
21

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...

Credincioșii dorohoieni, pelerini în Sâmbăta lui Lazăr (Foto)

astăzi, 16:52
47

Cu multă bucurie, preoții și credincioșii din orașul Dorohoi și din împrejurimi au participat mai întâi la Vecernia Intrării Domnului în Ierusalim.După slujba Vecer...

Cu botoșăneanca Simona Radiș în barcă: România câștigă Aurul la ”proba-regină” de 8+1, la Europenele din Ungaria!

astăzi, 16:08
93

Echipajul de 8+1 al României, format din Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Adriana Adam, Maria Lehaci, Mădălina Bereș, Amalia Bereș, Ioana Vrânceanu, Simona Radiș și Victoria Petreanu a adus ță...