Grupul muzical Cheia Sol dă startul colindelor și cântecelor de Crăciun cu un proiect ambițios (Video)

Grupul muzical Cheia Sol, format din 19 copii talentați, deschide sezonul festiv al sărbătorilor de iarnă cu un proiect muzical de excepție.

Grupul muzical Cheia Sol dă startul colindelor și cântecelor de Crăciun cu un proiect ambițios (Video)

Copiii aduc bucurie și căldură în inimile ascultătorilor prin melodia ritmată și plină de culoare intitulată "Seara asta visele ne-mplinim", compusă de maestrul Virgil Popescu.

Proiectul va fi promovat pe scară largă prin intermediul unei rețele de magazine pe plan național, oferind șansa ca vocile copilașilor din Botoșani să rasune în fiecare colț al țării. Această inițiativă își propune să aducă bucuria și magia sărbătorilor în inimile cât mai multor oameni posibil.

Ascultătorii vor avea oportunitatea să se bucure de prestații live ale grupului Cheia Sol în cadrul spectacolelor programate pentru:

-6 decembrie

-10 decembrie

-21 decembrie

Micii artiști vor colinda în centrele comerciale din Botoșani, oferind momente de bucurie și emoție celor care doresc să îi asculte și să se alăture atmosferei festive.

Perioada urmatoare se anunță plină de proiecte inedite pentru copilașii artiști!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mircea Oprea: Cauze nobile servite prost

Marţi, 27 Februarie 2024
50

Proiectul ”Eminescu - o cultură, o rută”, împărțit cu orașul Bălți, ar fi avut menirea dezvoltării ”structurii turistice cu un nou traseu turistic cultural transfrontal...

Autoritățile locale din Coșula, evaluate în privința modului de gestionare a unei situații de urgență

Marţi, 27 Februarie 2024
66

Un nou exercițiu de verificare a modului de gestionare a unei situații de urgență de către autoritățile locale, până la sosirea pompierilor militari, s-a desfășurat, astăzi, la Coșul...

Botoșaniul are mai mulți șomeri decât luna trecută: aproape 1000 de botoșăneni de peste 55 de ani nu au un loc de muncă!

Marţi, 27 Februarie 2024
68

 La sfârșitul lunii ianuarie 2024, în evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Botoșani erau înregistrați 3.792 șomeri( din care 1.799 femei), r...