Grupul muzical Cheia Sol dă startul colindelor și cântecelor de Crăciun cu un proiect ambițios (Video)

Grupul muzical Cheia Sol, format din 19 copii talentați, deschide sezonul festiv al sărbătorilor de iarnă cu un proiect muzical de excepție.

Grupul muzical Cheia Sol dă startul colindelor și cântecelor de Crăciun cu un proiect ambițios (Video)

Copiii aduc bucurie și căldură în inimile ascultătorilor prin melodia ritmată și plină de culoare intitulată "Seara asta visele ne-mplinim", compusă de maestrul Virgil Popescu.

Proiectul va fi promovat pe scară largă prin intermediul unei rețele de magazine pe plan național, oferind șansa ca vocile copilașilor din Botoșani să rasune în fiecare colț al țării. Această inițiativă își propune să aducă bucuria și magia sărbătorilor în inimile cât mai multor oameni posibil.

Ascultătorii vor avea oportunitatea să se bucure de prestații live ale grupului Cheia Sol în cadrul spectacolelor programate pentru:

-6 decembrie

-10 decembrie

-21 decembrie

Micii artiști vor colinda în centrele comerciale din Botoșani, oferind momente de bucurie și emoție celor care doresc să îi asculte și să se alăture atmosferei festive.

Perioada urmatoare se anunță plină de proiecte inedite pentru copilașii artiști!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
27

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
180

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
524

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...