Grand Prix pentru Codruta Barariu, la Chisinau! - AUDIO

Grand Prix pentru Codruta Barariu, la Chisinau! - AUDIO
Succes excepţional al Codruţei Barariu la Festivalul-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii "Micul Prinţ", desfăşurat în perioada 27-31 mai 2011, la Chişinău, unde artista din Botoşani a caştigat Marele Premiu - GRAND PRIX cu melodia Hora din Moldova!

Peste 50 de tinere talente din diferite ţări au participat la una dintre secţiunile: Cântec, Dans, Poezie, Duete, Instrumentişti, Tineri compozitori.

Ediţia a XVIII-a Concursului a fost dedicată aniversării de XX de ani de la proclamarea independenţei R.Moldova şi s-a desfăşurat sub patronajul Preşedinţiei R.Moldova.

Duminică, 29 mai 2011, la Palatul Naţional din capitala Moldovei a avut loc Concertul de Gală şi Decernarea Premiilor Festivalului-Concurs Internaţional al Talentelor Lumii "Micul Prinţ".



Grand Prix a fost cucerit de Codruţa Bianca Barariu, din Botoşani, România (la prinţese), şi de
Viorel Vrânceanu, Cupcini, Edineţ, R.Moldova (la prinţi).

La finele Concertului de Gală şi decernarea Premiilor, Organizaţia Mondială a Copiilor Talentaţi a oferit o recepţie, o cină festivă pentru toţi cei peste 50 de participanţi în concurs.

Codruţa Barariu este elevă a Şcolii 10 din Botoşani şi componentă a Grupului Voces din Dorohoi, coordonat de Paul Mihai Ciprian.

ASCULTA AICI MELODIA CU CARE CODRUTA A CASTIGAT MARELE PREMIU LA CHISINAU!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
252

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
45

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
370

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...