(FOTO) Weekend sub semnul muzicii de bună calitate, în Parcul „Mihai Eminescu” sau Amfiteatrul „Cornișa”

(FOTO) Weekend sub semnul muzicii de bună calitate, în Parcul „Mihai Eminescu” sau Amfiteatrul „Cornișa”

În weekendul trecut, botoșănenii care au trecut prin Parcul „Mihai Eminescu” s-au putut bucurat de momentele artistice susținute de artiștii Filarmonicii „George Enescu” Botoșani.

În perimetru special amenaja din fața foișorului, zeci de botoșăneni s-au delectat cu minunatele interpretări, prestațiile artistice ale instrumentiștilor fiind aplaudate de publicul prezent.

Sâmbătă, 4 septembrie, și duminică, 5 septembrie 2021, începând cu ora 11:00, în foișorul din Parcul „Mihai Eminescu” orchestra de suflători a Filarmonicii din Botoșani a susținut un Concert de Divertisment sub bagheta dirijorului Iulian Rusu. Botoșănenii și-au încântat auzul cu muzică de promenadă și de largă popularitate.

Seara a fost încheiată cu o nouă prestație a Filarmonicii, de această dată în Amfiteatrul Cornișa, începând cu ora 19:00.

Duminică după-amiază, din cauza vremii neprielnice, concertul estival programat inițial pentru a se desfășura la Amfiteatrul Cornișa a fost susținut, începând cu ora 19:00, în sala de concerte a Casei de Cultură a Sindicatelor, unde zeci de botoșăneni au fost prezenți la eveniment.

Sub bagheta dirijorului Iulian Rusu, acompaniat de soliștii Andrei Lazăr (tenor) și Nicoleta Maier (soprană), instrumentiștii Filarmonicii de Stat au încântat audiența cu muzică spaniolă și sud-americană și canzonette.









 

 

Spune-ne opinia ta