Festivalul de muzică pentru copii și adolescenți Cheia Sol – Music For All, online, de vineri până duminică

Festivalul de muzică pentru copii și adolescenți Cheia Sol – Music For All, online, de vineri până duminică

Vineri, sâmbătă și duminică (19-21 martie 2021)  se desfășoară ediția a V-a a Festivalului de muzică pentru copii și adolescenți CHEIA SOL- MUSIC FOR ALL.

Din cauza  măsurilor de prevenție impuse, festivalul va fi unul online și va putea fi urmărit pe pagina de Facebook CHEIA SOL și pe canalul de YouTube CHEIA SOL, începând cu ora 18.00. 

Concurenții care intră în competiție sunt în număr de 82 și reprezintă următoarele orașe: Botoșani, Chișinău, Tg. Neamț, Suceava, Bacău și București.

Festivalul este unul dintre cele mai importante competiții din țară datorită juriului excepțional care a acceptat invitația de a nota concurenții.

Astfel, din juriu fac parte: ANDREI TUDOR- compozitor, pianist, dirijor, muzicolog, lector universitar la Universitatea Națională de Muzică București- catedra de compoziție muzică ușoară, (președintele juriului), GEORGE VANVU -compozitor, pianist, coordonator muzical RADIO IAȘI, GELU GRAUR -compozitor, solist, producător muzical, ANAMARIA IONESCU -profesor canto Școala Populară de Arte “George Enescu” Botoșani, BIANCA RUSU CIUCANU- solist, profesor de canto Piatra Neamț și dirijor coral.

Festivalul CHEIA SOL este continuarea proiectului european MUSIC FESTIVAL FOR CHILDREN- MUSIC FOR ALL, implementat prin proiectul de cooperare transfrontaliera România- Ucraina- Republica Moldova 2007-2013.

Vă invităm pe canalele media pentru a fi alături de concurenți și pentru a-i susține:

Facebook: https://www.facebook.com/cheiasolmusic

YouTube : https://www.youtube.com/c/CHEIASOLMusicStudio


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Propunere a Ministerului Educației: Cursuri de prim-ajutor pentru personalul didactic din școli, grădinițe și creșe!

astăzi, 13:11
10

Personalul didactic al unităților de învățământ va fi instruit cu noțiuni de prim-ajutor, în cadrul unor cursuri de specialitate, propune Ministerul Sănătății în proi...

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
40

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
53

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...