Expoziția de grup „Punct... și de la capăt!” cu lucrări realizate de absolvente ale Liceului de Artă „Ștefan Luchian”

Expoziția de grup „Punct... și de la capăt!” cu lucrări realizate de absolvente ale Liceului de Artă „Ștefan Luchian”

Muzeul Judeţean din Botoşani găzduiește, în intervalul 3 - 15 iunie 2022, în spațiul Colecției de Artă, expoziția de grup „Punct... și de la capăt!”.

Expoziția reunește pe simeze peste 25 de opere de pictură, printre care se numără și lucrări de atestat, realizate de absolvente ale Liceului de Artă ,,Ștefan Luchian” din Botoșani, specializarea pictură de șevalet, coordonate de profesoara Genoveva Dolhescu.

Evenimentul expozițional este o invitație la întâlnirea cu o nouă generație de artiști, aflată la finalul unui ciclu de învățământ și la începutul unui drum greu, însă frumos, al educației artistice și al afirmării viitoare ca valori ale artei contemporane.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 3 iunie 2022, de la ora 12:00. Programul de vizitare este zilnic între orele 09:30 – 16:30.

Curatorul expoziției este profesoara Genoveva Dolhescu, iar prezentarea va fi făcută de Ana Coșereanu, muzeograf.

Intrarea este gratuită.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Cristina Lăcătușu, candidatul Alianței Dreapta Unită pentru CJ Botoșani. „Noi avem o problemă...” (video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
708

Cristina Lăcătușu, membră și președinta formațiunii politice Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani la nivel de județ, care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-...

Femeia care își asumă competiția cu actualul și fostul primar al Botoșaniului. „Poziția de consilier local este una nașpa tare” (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
1114

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului Uniunea Salvați România (USR) – Filiala Botoșani care face parte din Alianța Dreapta Unită, și-a anunțat oficial candidatura p...

Sute de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate în gospodăriile din Botoșani! (foto, video)

Miercuri, 17 Aprilie 2024
634

500 de detectoare de monoxid de carbon și fum vor fi instalate, gratuit, în locuințele unor familii nevoiașe din județul Botoșani, în cadrul campaniei de informare preventivă și de ...