Emeric Imre, in concert la Botosani! - INTRAREA ESTE LIBERA! - video

Emeric Imre, in concert la Botosani! - INTRAREA ESTE LIBERA! - video

 EMERIC IMRE  

Botosanenii au prilejul de a se intalni cu folkistul Emeric Imre, artistul care a impresionat milioane de romani care urmareau, pana in 1989, Cenaclul Flacara, unde a debutat in anul 1984.

Concertul face parte din concertele "Intamplari in orasul cu oameni", gazda manifestarii fiind un alt artist, Adrian Bezna. De noua saptamani, aceste intamplari au loc in Falticeni, Suceava, Bacau, Gura Humorului, iar incepand cu saptamana aceasta vor avea loc si in Botosani. In cadrul evenimentului "Intamplari in orasul cu oameni" au cantat pana acum Magda Puskas, Ioan Onisor si Ionut Mangu, Vali Moldovan, Cristi Buica, Eugen Avram, Puiu Cretu, Maria Gheorghiu. Urmatorii invitati sunt Emeric Imre, Ovidiu Mihailescu si Marius Matache.

Emeric Imre s-a nascut in anul 1965, in Cluj. A debutat la Cenaclul Flacara in 1984, impreuna cu Ghita Cucui si Liviu Robu, cu care formau grupul Notorius. A fost chemat in aramata si, la terminarea stagiului militar, a aflat ca Cenacul Flacara desfiintat.

In 1992 si-a reluat activitatea alaturi de Cenaclul Flacara, cu turnee si concerte in intreaga tara. Cenaclul lui Paunescu si-a incetat activitatea prin anul 2000. Emeric Imre a luptat, insa, mai departe pentru promovarea folkului.

In 2006 lanseaza albumul "Nebun de alb", inregistrat impreuna cu Jimi El Lako (vioara si chitara), Roje (clape) si Sebi Lazar (percutie) in studioul primului.

Evenimentul are loc duminica, 12 septembrie, la Smart pub Botosani, situat pe strada Bucovina, la ora 19.30 (zona statiei de taxi). Intrarea este libera. 
 


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Blocada polițiștilor și jandarmilor în Botoșani și localități s-a lăsat cu sancțiuni: 14 șoferi au rămas fără permis în ultimele 24 de ore!

astăzi, 17:24
29

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 5 acțiuni punctuale în orașele Dorohoi, Săveni, Flămânzi, Darabani și Botoșani în cadrul planului BLOCADA, a...

PNL Botoșani, Cătălin Flutur, întâlnire cu taximetriștii: „O unitate de breaslă mai rar întâlnită în zilele noastre” (foto)

astăzi, 16:14
62

Candidatul din partea Partidului Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani, Cătălin Flutur, a avut zilele trecute o întâlnire cu taximetriștii din Botoșani.Redăm mai jos i...

Eveniment dedicat antreprenorilor din Botoșani: Conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente! (foto)

astăzi, 15:56
118

Sute de antreprenori din Botoșani au participat, joi, la o conferință despre dezvoltarea unor afaceri inteligente cu fonduri europene. Evenimentul este organizat de către Camera de Comerț, Indust...