Eduard Sandu îşi doreşte un serial TV cu oameni şi păpuşi

Eduard Sandu îşi doreşte un serial TV cu oameni şi păpuşi
  Eduard Andrei Sandu, fostul actor al Teatrului Mihai Eminescu Botoșani, a devenit cunoscut publicului larg prin participarea sa la "Romanii au talent. Chiar daca, acum, este un indragit ventriloc si a devenit rapid vedeta alaturi de cele doua papusi, Nea Alecu si Romeo, in copilarie isi dorea sa devina ambasador.

Asa cum a recunoscut in cadrul unui interviu oferit in exclusivitate site-ului Woman2Woman.ro, Eduard Andrei Sandu si-a dorit initial sa ajunga ambasador: "Visam sa fiu ambasador, sa fac pace intre tari".
 
De altfel, ordinea si dreptatea au stat si la baza unui alt vis din copilarie, acela de a deveni detectiv: "mi-am mai  dorit sa fiu detectiv, sa prind toti infractorii".
 
Abia ce a primit recunoasterea intregii tari privind talentul sau de ventriloc, ca Eduard Andrei Sandu, ventrilocul care a castigat locul III la “Romanii au talent, spune, potrivit unui interviu oferit site-ului Woman2Woman.ro, ca isi doreste un proiect nou: un serial TV cu personaje oameni si papusi.

"Imi petrec timpul sculptand in lemn si modeland in lut. Scriu si poezii din cand in cand. Imi plac cartile cu tematica de comunicare, psihologie si filozofie. Am spus mai sus ca imi place poezia "Daca", a lui Kipling, ei bine, imi place pentru ca ceea ce imi trasmite mie e un mod de viata, cum sa primesti lucrurile care ti se intampla, cum sa fii un Om", marturiseste Edi Sandu.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
175

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
176

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
255

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...