Eduard Pintilei si Grupul Voces participa duminica la emisiunea "Vedeta familiei" (TVR1) - AUDIO

Eduard Pintilei si Grupul Voces participa duminica la emisiunea "Vedeta familiei" (TVR1) - AUDIO
Colaborarea cu compozitorul Virgil Popescu, dar si consecventa de care dau dovada micii artisti dorohoieni, i-au determinat pe realizatorii emisiunii "Vedeta familiei", de la TVR, sa invite Grupul Voces in studioul televiziunii publice.

Filmarile au avut loc pe 23 ianuarie, emisiunea fiind difuzata duminica, 13 februarie 2011, de la ora 14.15, Grupul Voces sustinandu-l in acest fel pe solistul Eduard Danut Pintilei, care participa la emisiunea "Vedeta familiei" in calitate de concurent.



Duminica, in cadrul acestei emisiuni, Grupul Voces va interpreta live in prima auditie piesa "Tara muzicii", piesa scrisa special pentru Grupul Voces de compozitorul Virgil Popescu, pe versurile textierului George Popovici. Eduard Pintilei va interpreta piesa "Mi-ai dat totul", piesa de asemenea scrisa de compozitorul Virgil Popescu, pe versurile textierului George Popovici.



Grupul Voces si solistii acestuia au o frumoasa colaborare cu compozitorul Virgil Popescu si textierul George Popovici.

ASCULTA AICI TARA MUZICII, compozitor Virgil Popescu, versuri George Popovici

Grupul Voces al Clubului Copiilor Dorohoi, instructor Paul-Ciprian Mihai, coregraf - Constantin Dicu (de aproape un an coregraf al grupului).



"Este o colaborare frumoasa si cu rezultate deosebite, astfel intregindu-se "Echipa VOCES", prima aparitie cu noul nostru coregraf materializandu-se anul trecut, cand Grupul VOCES a insotit delgatia oficiala a Primariei Municipiului Dorohoi in Cholet-Franta, unde a sustinut un microrecital in fata delegatiilor oficiale ale celor 8 tari implicate in manifestarile organizate cu ocazia "Intalnirilor prieteniei" (Spania, Anglia, Germania, Canada, Burkina - Faso, Liban, Franta si Romania). Vreau sa multumesc pentru sprijin tuturor parintilor membrilor Grupului Voces, domnului primar Dorin Alexandrescu, care ne-a ajutat cu deplasarea la Bucuresti cu ocazia acestor filmari, domnului Cristian Rotaru (ROC) care a fost alaturi de noi si in aceasta deplasare si ne-a sustinut, ca de altfel si in turneul din Italia din 2009. Nu in ultimul rand as vrea sa-i multumesc domnului director al Palatului Copiilor Botosani, profesor Marcel Dupu, care ne-a sustinut si ne sustine in toate activitatile pe care le desfasuram, si care acum 7 ani a contribuit semnificativ la realizarea unui vis care acum este pentru mine un vis implinit: Grupul Voces. Pentru sprijinul acordat ii multumim si parintelui direcor Constantin Muha, directorul Seminarului Teologic "Sf Ioan Iacob" din Dorohoi care la fiecare deplasare la Bucuresti ne-a ajutat cu cazarea grupului. Cum am mai spus, suntem o intreaga echipa! Copiii vor canta live. A fost un lucru apreciat de toata echipa TVR care a contribuit la realizarea acestei emisiuni", a precizat Paul-Ciprian Mihai.




 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
340

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
366

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
220

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...