Editia a II-a a Concursului de dramaturgie pentru copii si tineret "Vasilache"

Editia a II-a a Concursului de dramaturgie pentru copii si tineret "Vasilache"
Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" Botosani organizeaza a doua editie a Concursului de dramaturgie pentru copii si tineret "Vasilache", competitie ce se adreseaza tuturor creatorilor, indiferent de varsta, din tara si strainatate, care isi propun sa scrie piese de teatru originale, pentru copii si tineret.
 

Concursul are doua sectiuni:
 

a) Copii – piese de teatru cu tematica specifica (varsta 4-10 ani);
 
b) Tineret – piese de teatru cu tematica specifica (varsta 10-19 ani).
 
Temele tratate in piesele de teatru trimise la concurs sunt urmatoarele:
 
- categoria copii – spaima copiilor privind parasirea lor de catre parinti;

 - tineret – probleme intampinate si solutiile identificate in descoperirea si adaptarea la mediul in care traiesc (mediul – fiinte, lucruri, natura care vin in contact cu personajul sau cu personajele respective).
 
Pentru a participa la concurs, dramaturgii trebuie sa depuna, la sediul Teatrului "Vasilache", o piesa de teatru orginala, in limba romana (traducere), in 3 exemplare, conform tematicii indicate in anuntul public.
 
Adresa la care se depun piesele: Teatrul pentru Copii si Tineret "Vasilache" Botosani, Str. Victoriei nr. 13, Botosani, Cod 710336.
 
Data limita pentru depunerea textelor este 15 ianuarie 2014.
 

Textul integral al regulamentului concursului poate fi gasite pe: www.teatrulvasilache.ro
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
413

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
426

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
249

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...