DUMINICA, "La Nistorica": Jocurile de demult si Calatorie in Tara Jucariilor!

DUMINICA, "La Nistorica": Jocurile de demult si Calatorie in Tara Jucariilor!
Daca e duminica e distractie pentru copii "La Nistorica". Dupa ce, saptamana trecuta, prichindeii au preparat un tort pentru aniversarea jucariei preferate, de aceasta data copiii sunt invitati in Tara Jucariilor, dar si a Jocurilor minunate ale copilariei!

Duminica, 20 noiembrie, de la ora 10.00 pana la ora 12.00, "La Nistorica" va asteapta sa salvam Tara Jucariilor! S-a descoperit un hot care fura jucariile copiilor care nu au grija de ele, asa ca in scurt timp Tara Jucariilor va ramane pustie! Vino alaturi de noi sa gasim hotul. De ce fura el jucariile? Unde le ascunde si ce ne va povesti el, vom afla doar daca venim "La Nistorica".

Dimineata, vor avea acces in Tara Jucariilor si copiii sub 3 ani (2,5 si 3 anisori). Intrarea este de 10 lei.

Duminica dupa-amiaza "La Nistorica" te asteapta sa petreci ore minunate cu "Jocurile de demult"!
De la 16.00 la 18.00 si de la 18.00 la 20.00, ofera copilului tau cateva clipe din farmecul timpurilor de demult. Inlocuieste calculatorul cu un partener de joaca, fa echipe si da frau liber imaginatiei! "Tara, tara vrem ostasi", "Ratele si vanatorii", "Intr-o calimara plina cu cerneala" sau "Imparate, Imparate" sunt doar cateva dintre jocurile parintilor, uitate astazi de copii. Vino cu propuneri noi pentru a retrai frumusetea copilariei de altadata! 

Intrarea este 10 lei de persoană.

Pentru informaţii sunaţi la 0742112074
www.lanistorica.blogspot.com

Saptamana trecuta, copiii au pregatit petrecerea jucariei preferate! Au ornat tortul, au cantat, au dansat, iar la final au mancat pe saturate, alaturi de jucariile lor!





 



 

 

 

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
431

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
594

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
696

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...