Dorohoieni in super show-ul "Romanii au talent"!

Dorohoieni in super show-ul "Romanii au talent"!

 Grupul Voces, din Dorohoi  

Botoşănenii care vor fi anunţaţi de către organizatori că s-au calificat pentru etapa următoare a competiţiei, cea a concursului propriu-zis, vor participa la un super-show "Românii au talent", care se va desfăşura sâmbătă şi duminică, la Hotelul Tineretului din Piatra Neamţ!

Deocamdată, a fost confirmată participarea Grupului Voces din Dorohoi, care s-a prezentat marţi la preselecţii cu melodia "Să-i cunoaştem pe români", compozitor Cristian Alivej, versuri Viorela Filip.


"Ne-am prezentat cu o melodie pe care noi am cântat-o şi în turneul pe care noi l-am făcut în Franţa, la care au participat 8 ţări, de pe 3 continente. Preselecţia a fost grea, a durat foarte mult, de marţi, de la ora 10.00 dimineaţa, până miercuri la ora 2.00", spus Paul Ciprian Mihai, coordonatorul Grupului Voces din Dorohoi, care a confirmat că a fost sunat de către organizatori, în vederea participării la show-ul de la Piatra Neamţ.
  
În urmă cu două zile, la Piatra-Neamţ, s-au prezentat sute de concurenţi din Iaşi, Vaslui, Botoşani, dar şi din Braşov, Târgu-Mureş şi Cluj. "Am 65 de ani, dar consider că atunci când este vorba de muzică şi poezie nu există vârstă. Am venit din Botoşani pentru a aprticipa la acest concurs. Am să interpretez un personaj din poezia «Duşmancele», de George Coşbuc. Eu ştiu şi să cânt, drept dovadă că fac parte din corul pensionarilor, doar că nu pot să arăt şi asta acum, deoarece am la dispoziţie doar două minute" a declarat Didina Olaru, conform realitateamedia.ro.

Din Botoşani au participat numeroşi artişti, care şi-au etalat nu numai talentele muzicale, dar şi actoriceşti, coregrafice sau de altă natură. 80 de persoane vor fi selectate pentru a participa sâmbătă şi duminică la următoarea etapă a show-lui.

"Pe 4 şi 5 septembrie cei selectaţi vor urca pe scena Teatrului Tineretului din Piatra-Neamţ în faţa juriului care va fi format din Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu. Astfel, vor fi patru show-uri cu începere de la orele 12, respectiv 19. Intrarea va fi liberă, iar publicul va avea ocazia să vadă şi ansamblul de balet coordonat de Edi Stancu", a declarat Diana Zamfirescu, PR manager Pro TV.

Marea competiţie pune în joc un premiu de 120.000 de euro, la care poate visa orice român talentat.

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
38

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...

Calendar ortodox: În a doua zi de Paște sărbătorim Învierea Domnului și îl cinstim pe Sfântul și dreptul Iov

astăzi, 09:31
38

Sfântul și dreptul Iov, sărbătorit în acest an în a doua zi de Paște, a trăit în Avsitida, între Arabia și Idumeea. Tatăl său era Zaret, iar mama lui era Vosora....

Adăpost cu 28 de animale cuprins de flăcări într-o localitate din Botoșani!

astăzi, 08:58
267

Proprietarul a fost cel care a anunțat incendiul. Când a văzut flăcările, întreaga construcție de aproximativ 120 de metri pătrați ardea.La caz s-au deplasat pompierii din cadru...