Director cu acte în regulă la Filarmonica „George Enescu” din Botoșani

Astăzi, 6 iunie, a avut loc și ultima probă din cadrul concursului pentru ocuparea funcției de manager al Filarmonicii „George Enescu” din Botoșani.

Singurul candidat rămas în concurs, Mirel Manea, a susținut proba interviului, pe care a promovat-o cu nota 9,00. Astfel, acesta a promovat concursul cu o medie de 8,71, în urma celor două probe susținute. La proba proiectului de management a obținut nota 8,41.

„În toate drumurile mele nimic nu m-a oprit. M-a susținut bucuria. În cele mai grele momente din viață, am știut s-o găsesc mergând cântând și nimic nu m-a oprit. Tot ce mi-am dorit, s-a întâmplat. Îi mulțumesc Lui Dumnezeu și îngerilor mei din cer! Astăzi, 6.06.2022, pentru a doua oară am câștigat concursul de Director al Filarmonicii „George Enescu” din Botoșani și prevăd o renaștere a instituției și a concertelor noastre. Ne propunem să ne reinventăm și să o facem complet altfel, extrem de dens și intens, aproape de public și foarte recunoscători că putem reumple inimile oamenilor cu frumusețe”, a precizat Mirel Manea, prim-trompetist al Filarmonicii „George Enescu”, instituție de cultură pe care o va conduce.

Mirel Manea a rămas singur în concurs, după ce contracandidatul său, Cosmin Morariu, a fost descalificat din concurs, în baza unei acuzații de plagiat. Deși cel din urmă a formulat o contestație, aceasta i-a fost respinsă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Congres și Zilele Spitalului Județean „Mavromati”, evenimente propuse de Corneliu Prepeliță! (video)

astăzi, 15:22

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, își propune pentru anul viitor să organizeze un Congres Științific și Zilele Spitalului Județean...

Personalul de la „Mavromati” băgat în ședință de Corneliu Prepeliță! Medic: „Noi suntem aici pentru pacienți” (video)

astăzi, 14:46

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a informat reprezentanții presei locale că astăzi, 2 octombrie 2024, va avea loc o ședință în ca...

Mesajul unui doctor din Botoșani către managerul de la „Mavromati” cu acte în regulă: „A fost o adevărată problemă” (foto, video)

astăzi, 11:57

Corneliu Prepeliță a venit la conducerea Spitalului Județean „Mavromati” în luna iulie a acestui an, ocupând funcția în baza unui interimat. Marți a fost publicat...