Directia 5, Zdob si Zdub si, posibil, Bad Boys Blue la Zilele Orasului Botosani! - VIDEO

Directia 5, Zdob si Zdub si, posibil, Bad Boys Blue la Zilele Orasului Botosani! - VIDEO

 DIRECTIA 5  

Pentru Zilele Orasului Botosani, eveniment care va marca sarbatoarea Sfantului Gheorghe, patronul spiritual al orasului, municipalitatea a incheiat un contract cu Tuborg, care se va ocupa de organizarea evenimentului, inclusiv de contractarea artistilor care vor incanta botosanenii, si anume Directia 5 si Zdob si Zdub.

Viceprimarul municipiului Botosani, Catalin Alexa, a spus ca e posibil ca, pe langa cele doua formatii, care nu sunt platite de primarie, ci de Tuborg, sa avem pe scena la Zilele Orasului si o trupa de talie internationala, respectiv Bad Boys Blue, care va fi platita de municipalitate, dar din sponsarizari.

"Bad Boys Blue tot din sponsorizari speram sa reusim sa-i aducem, vin in mai multe locatii si probabil vor avea un pret mult mai mic. Nu cred ca va fi un singur spectacol, doar pe 23 aprilie, mai ales ca este si week-end, poate in prima zi vine o trupa, in a doua zi alta trupa. Scena cel mai probabil va fi amplasata la Monumentul 1907, dar acum depinde si de scena, daca este prea mare vom cauta o alta locatie", a spus Catalin Alexa.

Singura cheltuiala suportata de municipalitate, conform celor spuse de viceprimarul municipiului Botosani, vor fi traditionalele sarmale si vin care vor fi oferite botosanenilor dupa slujba de la Biserica "Sfantul Gheorghe" din municipiu.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Am pierdut, dar aproape ne-am salvat. FC Botoșani merge la baraj pentru prima oară în istorie

Duminică, 12 Mai 2024
770

FC Botoșani a început ziua de duminică, în care s-au jucat cinci meciuri simultan, pe loc direct salvabil. Otelul ne-a "împachetat" repede însă. Gaitan, în m...

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

Duminică, 12 Mai 2024
134

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

Duminică, 12 Mai 2024
191

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...