De la suflet la suflet! - FOTO

De la suflet la suflet! - FOTO
Am avut marea bucurie de a participa la un schimb de experienta organizat intre clasa a IX-a C de la Colegiul National "A.T.Laurian" si Centrul de recuperare prin terapie ocupationala din cadrul DGASPC Botosani.

Aici, într-un spaţiu frumos îngrijit, persoanele institutionalizate locuiesc in  acest centru comunitar, au activităţi recreative si  culturale.



Actiunea a fost organizata de d-ra diriginta Elena Alecsa cu ocazia zilei de 1 Martie, prilej cu care am impartit beneficiarilor fructe, iar ei ne-au prezentat obiectele pe care le-au realizat pentru a fi expuse cu ocazia zilei de 1 Martie. In acest sens a fost organizata o expozitie cu aceste obiecte la care au avut acces vizitatorii centrului si au putut achizitiona o parte din ele pentru a fi daruite persoanelor dragi.



"Consider ca fiecare lucru de acolo avea o poveste a sa, povestea celui care a lucrat la obiectul respectiv si trecand peste orice prejudecata, si aceste persoane cu nevoi speciale au nevoie de afectiune si de intelegere din partea noastra". (Nacu Ana-Maria, clasa a IX-a C de la Colegiul National "A.T.Laurian")

"O experienta placuta din viata mea a fost ziua de astazi. M-am bucurat sa ii vad pe acei oameni cu mici deficiente, fericiti de vizita facuta de noi... clasa aIX-a C. Mi-au placut creatiile facute de ei si martisoarele pe care ni le-au daruit cu mandrie. Sper sa ii mai vizitam deoarece sunt niste oameni extraordinari". (Panaite Bianca, clasa a IX-a C de la Colegiul National "A.T.Laurian")    




(Material de Nacu Ana-Maria, clasa a IX-a C, de la Colegiul National "A.T.Laurian")
Foto: Ursu Marian & Ana–Maria Nacu, C.N. "A.T.Laurian"  
         

           
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Lucian Trufin, PSD: „Voi continua dezvoltarea județului Botoșani prin experiența de 20 de ani în administrație publică, cu susținerea echipei PSD”

astăzi, 12:02

„Le mulțumesc botoșănenilor care au semnat pentru susținerea candidaturii mele la Președinția Consiliului Județean. În această campanie de strângere de semnături, am realiza...

Polițiștii de frontieră botoșăneni au confiscat marfă contrafăcută care trebuia să ajungă în Ucraina (Foto)

astăzi, 10:49
54

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Racovăț au descoperit, în urma unui control efectuat asupra unui microbuz, peste 680 bunuri, toate purtând î...

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
127

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...