„Dănilă Prepeleac” vine pe scena Teatrului „Vasilache”, la final de săptămână

„Dănilă Prepeleac” vine pe scena Teatrului „Vasilache”, la final de săptămână

În acest final de săptămână sunteți așteptați la Teatrul „Vasilache”, pentru a viziona spectacolul „Dănilă Prepeleac”. Dramatizarea şi adaptarea scenică sunt semnate de Valentin Dobrescu, fiind o adaptare după povestea lui Ion Creangă. Regia artistică şi ilustraţia muzicală sunt semnate de Valentin Dobrescu, iar scenografia de Mihai Pastramagiu.

Spectacolul poate fi vizionat joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00, și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Din distribuție fac parte actorii Andrei Iurescu, Marius Rusu, Renata Voloşcu, Cosmin Tanasă, Florin Iftode și Alin Gheorghiu.                           

„Cunoaşteţi povestea „Dănilă Prepeleac”? Cu siguranţă. Cu toţii, ca şi mine v-aţi amuzat de păţaniile lui, dar mai ales de ce au păţit dracii. Să vă povestesc. Dar, nu. Mai bine veniţi să urmăriţi povestea la teatru. Veţi vedea un spectacol cu actori şi păpuşi, cu muzică populară autentică, destinat copiilor între 5 şi 10 ani”, a precizat Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Prețul unui bilet este de 15 lei.

Biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Alianța Dreapta Unită și-a depus candidaturile la Primăria Botoșani și CL! (foto, video)

Marţi, 30 Aprilie 2024
1087

Marți dimineață, membrii Alianței Dreapta Unită și-au depus candidaturile pentru Primăria municipiului Botoșani și pentru Consiliul Local.Astfel, din partea ADU va candida pentru funcția...

O tânără din Botoșani, Ioana Vasilachi: „Străbunicul a ținut să îmi transmită să nu uit niciodată de Dumnezeu, familie și jurământul pe care l-am depus față de țară.”

Luni, 29 Aprilie 2024
9615

Povestea Ioanei Vasilachi își are rădăcinile în comuna Mileanca. O comună despre care nu toată lumea știe prea multe, care este departe de civilizația orășenească, însă care adună o com...

Cel mai mare dispensar medical din mediul rural, realizat într-o comună din Botoșani! (foto, video)

Luni, 29 Aprilie 2024
1304

În comuna Mihai Eminescu din județul Botoșani a fost realizată recepția lucrărilor la cel mai mare dispensar medical uman din mediul rural. Evenimentul a avut loc luni, la ora 13:00.Inv...