Copiii au intalnire cu "Clovnul", duminica, la Teatrul Vasilache Botosani!

Copiii au intalnire cu "Clovnul", duminica, la Teatrul Vasilache Botosani!
O situaţie neprevăzută la Teatrul pentru Copii şi Tineret Vasilache Botoşani, creată de îmbolnăvirea unui actor din distribuţia spectacolului "Aventurile lui Chiţ", a determinat conducerea instituţiei să recurgă la modificarea programului anunţat initial pentru duminică, 18 aprilie.

Astfel, copiii vor urmări duminica, de la orele 11.00 şi 12.30, spectacolul "Clovnul".

"Cerem scuze publicului şi îi aşteptăm la teatru pe toţi cei care vor să revadă "Clovnul", în regia şi scenografia lui Valentin Dobrescu şi interpretat de actorii Florin Iftode, Marius Rusu, Aurica Dobrescu şi Laurenţiu Vasilache", a precizat Mihaela Nistorica, directorul adjunct al Teatrului Vasilache Botosani.

Aşadar, ce se poate întâmpla atunci când se întâlneşte un Clovn cu experienţă, dar în pragul pensionării, cu un Clovn tânăr, la început de carieră? Vor fi rivali? Vor învăţa unul de la altul? Asta se poate afla doar vizionând spectacolul de duminică!

"Aşa cum am mai spus, dacă în sală nu există public, pe scenă nu există spectacol. Vă aşteptăm la teatru ca să existăm împreună. Suntem bucuroşi că duminică, în public, şi-au rezervat locuri şi 20 de copii din satul Lupăria, comuna Prăjeni. Aceştia vor vedea sala unui teatru de păpuşi pentru prima dată şi cu siguranţă vor păstra o minunată amintire", spune Marius Rogojinschi, directorul Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botosani.

Spectacolul are loc în sala Teatrului "Vasilache", strada Victoriei nr.13, unde se ajunge cu maxi-taxi traseul 3 chiar în faţa teatrului. Durata spectacolului este 50 de minute. Rezervări la 0231514353 sau 0756084651 şi   teatrulvasilache@yahoo.com Preţ bilet 5 lei

Copiii nu trebuie să uite de concursul "Desenează spectacolul", pentru că la Teatrul de papusi te aşteaptă, duminică de duminică, surprize!

"Concursul Desenează spectacolul continuă! Toţi copiii care aduc desenele de la spectacolul de duminica trecută, "Povestiri de buzunar", vor fi răsplătiţi cu câte o invitaţie de o oră la spaţiul de joacă "Anastasia Kids" sau bonuri valorice pentru prăjituri de la "Cofetăria Mami" din incinta Kaufland sau de pe Pietonalul Unirii şi Transilvaniei. Duminica viitoare pot veni şi cei care nu au ştiut până acum de acest concurs. Desenele vor fi expuse pe holul teatrului şi vor fi postate pe internet, la partenerii media", spune Mihaela Nistorică, director adjunct al Teatrului pentru Copii şi Tineret Vasilache.

Deoarece duminică, 18 aprilie, este zi de doliu national, la Teatrul Vasilache steagurile vor fi coborâte în bernă şi se va pastra un moment de reculegere înainte de inceperea spectacolului, în memoria victimelor tragediei aviatice de la Smolensk, în care si-a pierdut viata si presedintele polonez, Lech Kakzynski.
 

 


 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
336

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
482

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
605

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...