Concursul Naţional de Creaţie Plastică "De la suflet la suflet, Sfintele Sărbători de Paşti", ediţia a VI-a

Concursul Naţional de Creaţie Plastică "De la suflet la suflet, Sfintele Sărbători de Paşti", ediţia a VI-a
Liceul Tehnologic Special "Ion Pillat" Dorohoi invită copiii să se exprime prin culoare sau diferite creații ale lor, să-și împlinească gândurile și speranțele, călăuziți de lumina învierii Domnului. Concursul se adresează copiilor cu C.E.S. din clasele 0 - VIII, IX - XII, din Școlile speciale și cei integrați în învățământul de masă, dorind să valorifice potențialul creativ, pe măsura puterilor acestora.

Secțiuni: pictură, grafică (desen), colaj, felicitări. Nu se percepe taxă de participare.

Concursul Național "De la suflet la suflet, sfintele sărbători de Paști", ediția a VI -a, propus în Calendarul Activităților Educative Naționale 2016, constituie o ocazie eficientă de valorificare a tradițiilor populare și a obiceiurilor românești și reprezintă un izvor de bucurie și satisfacție care creează copiilor o stare de bună dispoziție favorabilă atât dezvoltării psihice, fizice și estetice.
  
Participarea la ediția anterioară a 137 de școli din 34 de județe și din Republica Moldova, cu implicarea unui număr de 2043 elevi, coordonați de 701 cadre didactice și curiozitatea copiilor de a afla cât mai multe despre obiceiurile și trdițiile de Paști, ne-a mobilizat în organizarea ediției a VI a a concursului.

Scopul concursului: implicarea în activități extrașcolare vizând integrarea și socializarea elevilor cu dizabilități.
Fiecare cadru didactic poate participa cu un număr de maxim 5 lucrări din aceeași secțiune sau 5 lucrări din secțiuni diferite, respectând tema concursului.

Lucrările participante la secțiunile colaj, pictură, grafică(desen), vor fi realizate în format A4(bloc mic de desen), în tehnică la alegere, respectând tematica de concurs.

VEZI REGULAMENTUL DE ORGANIZARE A CONCURSULUI!



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
212

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
186

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
38

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...