Concurs de remix-uri la melodia "Playing with fire", cu care Ovi concureaza la Eurovision 2010!

Concurs de remix-uri la melodia "Playing with fire", cu care Ovi concureaza la Eurovision 2010!

 OVIDIU CERNAUTEANU si PAULA SELING  

FUNDATIA PHOENIX si casa de productie norvegiana DA WORKS anunta, printr-un comunicat remis redactiei noastre, lansarea unui concurs de remix-uri la piesa "Playing with fire", cu care concureaza la EUROVISION duetul PAULA SELING & OVI.

Piesa, compusa de Ovi(diu) Cernauteanu si orchestrata de Simen Eriksud, un producator foarte in trend in peisajul muzical scandinav, se afla deja in difuzare in Norvegia, pe mai multe canale audio, inclusiv pe postul de radio national.

Remix-ul/remix-urile selectionat/e vor intra pe discul produs de DA WORKS si distribuit in toata Europa de WARNER MUSIC, avand toate sansele sa intre in playlist-urile din tarile scandinave, iar DJ-ul respectiv va fi promovat de Fundatia Phoenix.

In situatia in care PAULA SELING si OVI vor castiga selectia nationala si vor ajunge sa reprezinte Romania in finala europeana, este foarte posibil ca realizatorul remix-ului castigator sa fie invitat sa faca parte din echipa care se va deplasa la Oslo.

Persoanele interesate sa concureze vor putea primi track-urile originale ale piesei dupa ce vor expedia un c/v convingator la adresa de email office@phoenix.ro.

 

Paul Nanca
Fundatia Culturala Phoenix

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
294

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
366

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
824

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...