CLIPUL ZILEI - La multi ani, Oana Tabultoc!

CLIPUL ZILEI - La multi ani, Oana Tabultoc!
La cei 10 anisori pe care ii implineste pe 12 decembrie, Oana Tabultoc aduce daruri! Si ce dar mai frumos poate oferi micuta artista inainte de Craciun decat un colind.

Saptamana trecuta, Oana s-a intalnit cu Fuego la spectacolul oferit de acesta botosanenilor si a primit acceptul pentru a interpreta piesa. "Iti dau voie sa o canti, insa sa o faci bine, da?", au fost cuvintele lui Paul Surugiu, numele real al lui Fuego.

Daca a reusit Oana sa cante sau nu bine piesa lui Fuego, va lasam pe dumnevoastra sa decideti, dupa ce ascultati colindul.

Oana Tabultoc este membra a Grupului Cheia Sol, coordonat de Oana Puscasu, artista de 10 ani reusind sa castige numeroase premii la festivalurile de gen.

"Sunt indragostita de muzica de cand ma stiu, de aceea ma pregatesc in acest domeniu, vreau sa fiu cea mai buna! Sunt eleva la Liceul de Arta "Stefan Luchian" Botosani, unde studiez pianul, am facut gimnastica la Palatul Copiilor Botosani si, mai nou, ma pasioneaza si actoria. Am jucat roluri principale in spectacolele organizate de noi, iar publicul mi-a spus ca sunt talentata, asa ca voi munci si mai mult ca sa ajung un artist complex", marturiseste Oana.

Stiri Botosani ii ureaza Oanei Tabultoc LA MULTI ANI, sanatate si Dumnezeu sa o ocroteasca, intru bucuria sa, a familiei si a noastra.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
7

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
69

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
111

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...