CLAUDIA RUSU: Experienţa acumulată la Eurovision Junior ne face să ne dorim mai mult

CLAUDIA RUSU: Experienţa acumulată la Eurovision Junior ne face să ne dorim mai mult

 Claudia Rusu, alaturi de colegii sai de la Cheia Sol  

Claudia Rusu mulţumeşte tuturor botoşănenilor care au votat sâmbătă piesa Doar noi cu care a participat la selecţia naţională a concursului Eurovision Junior, transmisă în direct de TVR1.

Susţinerea de care a avut parte Claudia din partea publicului a făcut ca piesa să se claseze spre mijlocul clasamentului final. Aceasta, coroborat cu punctul obţinut de la juriu îi dă încredere botoşănencei pentru care Eurovision Junior a fost primul mare concurs muzical important la care a luat parte.

"Mulţumesc tuturor botoşănenilor care m-au votat, dar şi juriului de specialitate care a remarcat piesa mea. A fost o competiţie grea, cu concurenţi care au prezentat piese bune. Experienţa acumulată ne face să ne dorim mai mult, astfel încât Botoşaniul să fie reprezentat din ce în ce mai bine. Am muncit mult pentru acest concurs şi consider că ne-am clasat pe un loc bun în final", a declarat Claudia Rusu.

Botoşaniul nu a fost reprezentat sâmbătă doar de Claudia Rusu la acest spectacol. Pe lângă participarea în concurs a Claudiei, au mai cântat într-un recital dedicat copiilor cu cele mai multe premii obţinute la festivalurile muzicale, alţi 2 botoşăneni la fel de talentaţi, respectiv Viviana Sposub şi Bogdan Bidaşcă.

Viviana a făcut parte din grupul de copii care a acompaniat-o pe Claudia în concurs şi, tot ea, a fost cea care i-a dat o mână de ajutor, la partea de coregrafie, colegului de grup, Bogdan Bidaşcă reuşind împreună un frumos show la piesa "SOS m-am îndrăgostit".

Viviana a prezentat de asemenea în aceeaşi seară şi piesa "Roz", care s-a clasat prima sub linie la preselecţiile acestui concurs.

Copiii de la grupul Cheia Sol mulţumesc tuturor celor care i-au sprijinit în promovarea piesei "Doar noi" pe tot parcursul pregătirilor pentru acest important eveniment.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Starețul de la Sihăstria, despre caonizarea duhovnicilor botoșăneni. ”Când m-am simțit mai slab sau mai neputincios, le-am cerut ajutorul!” (Foto)

astăzi, 12:29
2

Reacția starețului Mănăstirii Sihăstria vine după ce Sinodul Bisericii Ortodoxe Române a aprobat canonizarea a nu mai puțin de 16 mari creștini români, printre aceștia aflân...

Litigiu între FC Botoșani și U Cluj, din cauza jucătorului plecat la Farul: ”Probabil că acum sunt supărați pe mine!”

astăzi, 11:32
143

Cele două au colaborat cândva, pentru transferul lui Victor Dican. Botoșani l-a cumpărat în 2022 pe acesta pentru 100.000 de euro, plus un procent de revânzare care însă nu...

ISU Botoșani: COD ROȘU de caniculă prelungit până marți!

astăzi, 10:33
143

Valul de căldură va fi intens și persistent. Temperaturile maxime vor fi de 37- 42 de grade, iar cele minime, se vor situa în jurul a 22 de grade (nopți tropicale). Disconfortul termic va fi...