Centru cultural inaugurat la Botoșani

 La inițiativa a doi oameni de cultură din Botoșani, la finele săptămâni, a avut loc o inaugurare inedită în cadrul unui local din municipiu. Profesorul Vasile Tănase și inginerul Dragoș Candiescu, fost șef al Corpului de Control din cadrul Primăriei Municipiului Botoșani, au lansat o carte intitulată “Prețul Demnității – Calvarul unei Familii, ocazie cu care au inaugurat și un minicentru cultural.

“Împreună cu prietenul meu și cu sprijinul domnului Culică, am realizat acest centru cultural, unde ne propunem să organizăm evenimente culturale, lansări de carte și de ce nu chiar și seri cu muzică folk și de suflet. Sperăm ca în perioada următoare să atragem cât mai mulți oameni de cultură care să participe la aceste evenimente, pentru că avem nevoie de artă și cultură”, a declarat profesorul Vasile Tănase. Acesta a susținut și un scurt program artistic, interpretând o suită de melodii de dragoste de țară.

Tot în cadrul evenimentului, fostul primar al municipiului Botoșani, Florin Egner, în calitate de director al Zonei Metropolitane, a lansat un ghid al municipiului, în limba engleză, care conține cu explicațiile aferente, toate obiectivele turistice al zonei noastre.

 

Spune-ne opinia ta