Celebrul Dan Negru prezintă a doua zi de spectacole din cadrul Festivalului Instituțiilor de Cultură. Vezi programul complet al evenimentului

Celebrul prezentator TV, Dan Negru va fi prezent în Botoșani cu ocazia Festivalului Instituțiilor de Cultură, care se desfășoară în perioada 17 – 19 august.

Acesta va fi prezent în a doua zi a festivalului, pe 18 august, când pe scenă va concerta marele pianist Richard Clayderman.

„Suntem bucuroşi să-l avem prezentator pentru cea de a 2- a ediție F.I.C. pe Dan Negru, pe data de 18 August 2023! Îi mulțumim pentru faptul că ne va onora cu prezența”, transmit organizatorii.

FIC debutează astăzi, 17 august, cu cele două teatre botoșănene. De la ora 19:00, pe scena din Centrul Vechi vor urca actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani, cu spectacolul „Soacra cu trei nurori”.

De la 21:00 vor fi pe scenă actorii Teatrului „Mihai Eminescu”, cu spectacolul „Noaptea unui vis de vară”.

Cea de a doua zi a festivalului îi aduce în fața publicului pe Baccara, grupurile vocale Brio Sonores și Dimmas, Amadeus, soprana Operei Naționale din Iași, Ana Maria Donose, tenorul Eusebiu Huțanu și tenorul Operei Naționale din Cluj, Florin Estefan, care vor concerta sub bagheta dirijorilor Alexandru Ilie și Xenti Runceanu. Îi vor acompania Orchestra Filarmonicii „George Enescu” din Botoșani.

Cel mai așteptat moment al serii este cel al marelui pianist Richard Clayderman. Organizatorii au pregătit multe surprize pentru botoșăneni.

Atmosfera festivalului va fi întreținută de The Sky Ballet, Superchill (percuție), Giancarlo Palena (bandoneon) și Ovidiu Lupu (pian).

În ultima zi FIC se mută la Cinematograful „Unirea”, unde Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani, începând cu ora 15:00, va oferi publicului proiecția „Amintiri din copilărie”.

De asemenea, organizatorii au pus la dispoziția publicului un număr de 1230 de locuri, iar invitațiile pentru obținerea unui loc s-au epuizat în aproximativ două ore.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unde vor învăța de luni elevii unui renumit colegiu din Botoșani, ping-pong pentru găsirea soluțiilor! (foto, video)

astăzi, 16:09

Deși anul școlar a început pe data de 9 septembrie și se discută despre relocarea elevilor din municipiul reședință de județ de luni de zile, la Colegiul Național „Mihai Eminescu&...

PNL Botoșani începe cu prezentarea membrilor Biroului Politic Local. Avocat Mirela Lăcătușu: „Echipa nou formată are un suflu care mi se potrivește” (foto, video)

astăzi, 15:17

Partidul Național Liberal (PNL) – Filiala Botoșani a început prezentarea noilor membri ai Biroului Politic Local. Vineri dimineață la sediul de campanie a avut loc o conferință de...

Botoșani: Peste 100.000 de hectare de culturi agricole, grav afectate de seceta pedologică!

astăzi, 12:32

La nivelul județului nostru, cultura de primăvară este cu mult mai afectată decât cea de toamnă. Potrivit lui Dan Nechifor, prefectul județului Botoșani, pentru culturile de primăvar...