Cea mai buna pianista se afla la Dorohoi: PATRICIA POPOVICI!

Cea mai buna pianista se afla la Dorohoi: PATRICIA POPOVICI!

PATRICIA POPOVICI

Cea mai buna, intr-o competitie in care a concurat cu pianisti din 11 tari! O eleva din Dorohoi a uimit juriul Festivalului-concurs International de interpretare pian "Micul virtuoz", ea fiind distinsa cu Premiul I!

Patricia Popovici a obtinut Locul I la Festivalul-concurs International de interpretare pian "Micul virtuoz", editia a IV-a, organizat la Bucuresti, sambata, 15 mai 2010. Au participat pianisti din Romania, Belarus, Belgia, Bulgaria, Franta, Italia, Marea Britanie, Republica Moldova, Spania, Ucraina si Ungaria. Din Romania au participat, pe categorii de varsta si ani de studiu, copii din 15 judete ale tarii.
Patricia a concurat la categoria 11-14 ani, anul IV de studiu.

Patricia Popovici este eleva a Scolii nr. 8 "M. Kogalniceanu" Dorohoi si frecventeaza cursurile de pian de la Clubul Copiilor Dorohoi, sub indrumarea prof. Marcel Dupu. De asemenea, este eleva a Scolii Populare de Arte Botosani, clasa prof. Marcel Dupu. 


 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Momente de bucurie și spiritualitate creștin-ortodoxă alături de seniorii din Dorohoi! (Foto)

astăzi, 14:06
11

Acțiunea a avut loc ca urmare a declarării anului 2024, de către Sfântul Sinod, drept ”Anul omagial al îngrijirii bolnavilor și al doctorilor fără de arginți”, dar și &...

Drumarii sunt în doliu. S-a stins inginerul care a contribuit la dezvoltarea rețelei de drumuri naționale din județele Moldovei! (Foto)

astăzi, 13:29
604

Cu doar o zi înainte de a împlini 80 de ani, s-a stins din viață ing. Paul Crăciunescu, fost director adjunct în cadrul DRDP Iași.Angajat în cadrul DRDP Iași în ...

Ambarcațiuni gonflabile și peste 30 de km de plase monofilament ridicate de polițiști după perchezițiile de dimineață! (Foto, Video)

astăzi, 13:07
132

Peste 30 de kilometri de plase monofilament confiscate de la persoane bănuite de braconaj piscicol.În această dimineață, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Bucecea, împreu...