Botoșaniul, prezent la Târgul de Turism al României cu un stand ce îmbină meșteșugurile tradiționale, gastronomia și arta (fotogalerie)

Botoșaniul, prezent la Târgul de Turism al României cu un stand ce îmbină meșteșugurile tradiționale, gastronomia și arta (fotogalerie)

Începând cu data de 10 noiembrie, timp de 4 zile, are loc la Romexpo Târgul de Turism al României, a 46-a ediție.

Județul Botoșani are un stand realizat în comun de Consiliul Județean și Primăria Botoșani, prin intermediul Centrului Național de Informare și Promovare Turistică – Filiala Botoșani.

În Pavilionul B1, la numărul 15, veți găsi materiale de informare și promovare turistică a județului, expoziții de meșteșuguri tradiționale și gastronomie, momente artistice oferite de artiștii Școlii Populare de Artă ,,George Enescu” și de Ansamblul ,,Cordăreanca”. Tot acolo îl găsiți pe meșterul în pielărit, pe Ciubotărița Constantin de la Joldești, cu o frumoasă expoziție de obiecte tradiționale și demonstrație de artă a meșteșugului.

Participarea la Târgul de Turism al României este o oportunitate de a face cunoscute frumusețile și atracțiile județului în ideea de a dezvolta turismul, activitate pe care nu prea s-a pus accent până acum.

Vizitatorii standului pot lua contact cu universul eminescian prin turul virtual de la Memorialul Ipotești, pot identifica opțiunile de cazare și masă, dar și posibilitățile de recreere și agrement din județ, precum Cornișa Aquaparc.













 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Unul dintre microbuzele școlare electrice destinate elevilor din mediul rural a fost prezentat, marți, la Botoșani! (foto, video)

Marţi, 14 Mai 2024
903

Marți dimineață, în Piața Revoluției din municipiul Botoșani a fost făcută prezentarea unuia dintre microbuzele școlare electrice care vor ajunge în comunele din județul Botoșan...

La mulți ani! Asistenții medicali sărbătoriți la Botoșani printr-un simpozion! (foto, video)

Luni, 13 Mai 2024
501

Vineri, în sala „Mihai Eminescu” a Hotelului Rapsodia, a avut loc un simpozion organizat cu ocazia Zilei Internaționale a Asistenților Medicali. Tema din acest an a fost „Cal...

Zilele Municipiului Botoșani la final: Foc de artificii impresionant, spectacol emoționant oferit de The Motans! (foto, video)

Duminică, 12 Mai 2024
1442

Ultima seară de spectacole de la Cornișa de Zilele municipiului Botoșani a reunit mii de botoșăneni în ciuda vremii friguroase de afară.Pe scenă a urcat după ora 21:00 artistul The M...