Botoșănenii, invitați la spectacol în acest weekend. Ce piesă de teatru vor putea viziona

Botoșănenii, invitați la spectacol în acest weekend. Ce piesă de teatru vor putea viziona

În acest weekend, actorii Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani invită publicul la vizionarea spectacolului „Ivan Turbincă”.

Spectacolul va avea loc la Casa Tineretului în zilele de sâmbătă, 2 octombrie și duminică, 3 octombrie 2021, ora 18.00.

Regia artistică este semnată de ION  SAPDARU iar scenografia îi aparține lui MIHAI  PASTRAMAGIU. De coregrafie se ocupă  VICTORIA  BUCUN, asistenţi regie: BOGDAN  HORGA și VICTORIA  BUCUN.

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ANDREEA  MOŢCU, ALEXANDRA  ACALFOAE, MIRELA  NISTOR, LORENA-PETRONELA  CHIRIBUŢĂ, SILVIA  RĂILEANU, ALEXANDRU  DOBYNCIUC, BOGDAN  HORGA, BOGDAN  MUNCACIU, CEZAR  AMITROAEI, FLORIN  AIONIŢOAEI, GHEORGHE  FRUNZĂ, RĂZVAN  AMITROAEI.

„Pentru mine este cu totul inedit acest proiect. Am mai reluat unele spectacole, dar în nici un rând după atâta timp și după atât de multe reprezentații. Ivan Turbincă a fost un HIT al Teatrului “Eminescu”. Brusc    s-a ivit idea și dorința actorilor de a reface această montare.

Țin mult la acest spectacol, ” Ivan Turbincă“ este o poveste pentru cei mici dar, în mare parte și pentru cei mari. Se discută în spectacol despre relația omului cu neantul, cu moartea, cu fericirea, cu destinul, toate acestea întâlnindu-se fericit într-un melanj umoristic, dar și tragic, în același timp. Mă bucur, ne bucurăm cu toții că vom da încă o viață acestei nemuritoare  povești!” (Ion  Sapdaru, regizor)

 Biletele se găsesc la:

- Agenția Teatrală din incinta Cinematografului Unirea, Tel. 0231 511 255, de marți până vineri între orele 8.00 -21.00

 - Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510 970 și 0735 779 821

Program: 12.00 – 16.00, de marți până vineri, sâmbătă și duminică de la 16.00 la 18.00.

și on line https://eventbook.ro/program/teatrul-mihai-eminescu-botosani

Prețul unui bilet este de 30 lei iar elevii, studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%, prețul unui bilet fiind de  15 lei.

Vor fi respectate toate prevederile legale în vigoare.

 

Spune-ne opinia ta