Botosaneni premiati in finala Concursului Mini Miss&Mini Mister Romania 2010

Botosaneni premiati in finala Concursului Mini Miss&Mini Mister Romania 2010
În zilele de 29 și 30 mai 2010 s-a desfasurat la Bucuresti Finala Nationala a Concursului micilor artisti MINI MISS & MINI MISTER ROMÂNIA 2010. Competiția a fost organizata de Fundaţia OMR (Organizaţia Miss România).

Concursul a fost format din 8 probe:
1) Autoprezentare - 20 secunde;
2) Proba de virtuozitate (la alegere: acapela, dans, recitare) - 20 secunde;
3) proba artistica la alegere - 2 minute;
4) Playback show - proba la alegere constind in imitarea solistului sau solistei preferate
de catre concurent - 2 minute
5) Prezentare si defilare in tinua de carnaval;
6) Prezenare si defilare in tinuta populara;
7) Prezentare si defilare in tinuta de gala;
8) Prezentare si defilare in tinuta de joaca;

Municipiul Botoşani a fost reprezentat cu succes de Andreea Prisacariu, membra a Grupului "Vivat Veselia" și eleva a Scolii nr. 8 Botosani. În urma desfășurării concursului, micuta artista a revendicat locul a IV-lea in ierarhia nationala.

În cadrul aceleiasi gale a laureatilor a avut loc si decernarea premiilor pentru concursul national "MINI TOPMODEL ROMÂNIA 2010", desfasurat tot la Bucuresti, pe data de 10 aprilie 2010.
La concurs au participat Andreea Prisacariu si Stefan Gradinaru. In urma jurizarii, rezultatele copiilor botosaneni au fost:
-Andreea Prisacariu: Mini casual model 2010, Mini luxury model 2010, Mini TV Star 2010.
-Stefan Gradinaru: Trofeul Mini Silver Top Model Romania 2010.

"Invitata de onoare a fost Anastasia Popistasu, tot din Botosani, detinatoarea titlului national Mini Miss Romania 2009. Felicităm copiii si le dorim bafta in continuare", a precizat Cristina Rosu, presedinte al Asociatiei Vivat Veselia Botosani. 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Beneficiarii de alocații și indemnizații își vor primi banii începând de luni!

astăzi, 09:19
28

Beneficiarii acestor sume sunt cei care primesc:- Alocația lunară de plasament;- Alocația lunară de plasament pentru copilul cu handicap;- Indemnizația de sprijin pentru plasament;...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfinţii Mucenici Petru, Dionisie şi Paulin

astăzi, 08:17
37

Pe vremea când Imperiul Roman era condus de împăratul Deciu (249-251), aprig prigonitor al creştinilor, Sfântul Mucenic Petru, un tânăr frumos şi viteaz, a fost prins de p...

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
398

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...