Botoșăneni așteptați la teatru. Actorii de la „Vasilache” aduc pe scenă spectacolul „Dodo... Elefănțelul curios”

Botoșăneni așteptați la teatru. Actorii de la „Vasilache” aduc pe scenă spectacolul „Dodo... Elefănțelul curios”

În acest final de săptămână, copiii sunt așteptați la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”, pentru a urmări spectacolul „Dodo... Elefănțelul curios”, de Valentin Dobrescu.

Spectacolul poate fi vizionat joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00 și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

„Elefănţelul curios” un spectacol muzical şi interactiv, de Valentin Dobrescu, după o idee de Rudyard Kipling este adresat copiilor mici şi nu numai.

Regia artistică este semnată de Valentin Dobrescu, muzica este compusă de Constantin Panaite, iar scenografia îi aparține lui Mihai Pastramagiu.

Din distribuţia spectacolului fac parte îndrăgiții actori Anamaria Chelaru, Ana-Maria Apetrei, Ioana Buta, Pavel Petraşi şi Cosmin Tanasă.

„Vă invităm să urmăriţi povestea unui pui de elefant, pe nume Dodo, care e foarte curios şi vrea să ştie tot ce e şi ce se întâmplă în jurul său. O întrebare neobişnuită (ce mănâncă crocodilul la cină?) ajunge să îi pună viaţa în pericol. Cu toate că trece prin tot felul de întâmplări, concluzia este că totuşi e bine să fii curios”, spune Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Prețul unui bilet este de 15 lei și acestea pot fi achiziționate de la sediul instituției de cultură, de marți până vineri, în intervalul orar 10:30 – 12:30, dar și înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șoferi deveniți pietoni

astăzi, 15:48
127

Sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Săveni, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 9 din Vlăsinești au organizat o acțiune pentru asigurarea un...

Amenzi de peste 70.000 de lei, aplicate de polițiști într-o noapte

astăzi, 15:44
81

În noaptea de 26 spre 27 noiembrie 2022, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Botoșani au organizat o razie pentru combaterea fenomenului infracțional și contravențional, atâ...

Zona piețelor și a oboarelor, controlate de polițiștii din Flămânzi. Au fost aplicate sancțiuni de aproximativ 4.000 de lei

astăzi, 15:39
95

Duminică, polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi, împreună cu cei din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 8 din Flămânzi au organizat o acțiune pentru asigurar...