Botoșăneanul care își tămăduiește zilele cu vers și culoare. Lansare de carte cât o lecție de viață! (Foto)

Dintr-un ”om al nimănui” a devenit aproapele tuturor. Poartă pe umeri o boală cruntă. Fără un picior, dar cu o mie de inimi, cu suferințe grele, dar iubitor de frumos. Scrie și pictează într-un loc pe care, cu timpul, a învățat să îl numească ”acasă”.

Botoșăneanul care își tămăduiește zilele cu vers și culoare. Lansare de carte cât o lecție de viață! (Foto)

Publicul iubitor de cultură este invitat la lansarea cărții de poezii "Izvor de lumină", de Gheorghe Plioț. Un eveniment deosebit, unde veți putea intra în universul poetic al autorului și veți avea ocazia să descoperiți talentul său unic.

De asemenea, artistul va prezenta câteva dintre picturile sale proprii, oferindu-vă o experiență artistică completă și captivantă.

Evenimentul va avea loc pe 15 martie 2024, la ora 15:00, la Galeriile de Artă ”Ștefan Luchian” din Botoșani.



Poveste de viață impresionantă

Despre Gheorghe Plioț, reprezentanții Asociației Happy spun că este ”un om remarcabil și învățat”.

”Este legat de Casa Nicolae, sau, cum să spunem, de povestea sa. Această poveste de viață impresionantă merită să fie cunoscută și admirată, deoarece domnul Gheorghe a reușit să înfrunte numeroase obstacole și să se ridice deasupra lor”, spun cei de la Asociația Happy.

Unul dintre aspectele cele mai remarcabile ale lui Gheorghe Plioț este talentul său în domeniul poeziei. Acest om își pune în versuri gândurile și sentimentele, imortalizându-le în poezii pline de emoție și profunzime. Fiecare poezie scrisă de el emană trăiri autentice și exprimă o capacitate unică de a înțelege lumea înconjurătoare.

”Cu toate acestea, destinul a fost necruțător cu domnul Gheorghe, întrucât el se confruntă acum cu o boală gravă. Acest lucru nu l-a descurajat însă să continue să scrie și să împărtășească cu ceilalți versurile și gândurile sale. Chiar și în aceste momente dificile, el rămâne un exemplu de curaj și reziliență pentru toți cei din jurul său”, spun cei care îl cunosc.

”Un exemplu pentru toți”

Cu toate că este conștient de lupta dificilă cu boala, Gheorghe Plioț nu și-a pierdut niciodată speranța și optimismul. El vede frumusețea în fiecare zi și apreciază lucrurile mici și simple din viață.

”Noi, cei de la Asociația Happy, suntem martorii multor astfel de momente, în care domnul Gheorghe își găsește alinarea și inspirația necesare pentru a scrie versurile sale remarcabile”.

Povestea domnului Gheorghe este una captivantă și emoționantă. El ne amintește că chiar și în fața greutăților și adversităților, putem găsi forța necesară să ne păstrăm pasiunile și să rămânem ancorati în lucrurile care ne definesc. Domnul Gheorghe este un exemplu de curaj, optimism și înțelepciune, iar Casa Nicolae este un loc care îi poartă amintirile și inspirația.

”A ajuns la Casa Nicolae ca om al nimănui și astăzi este un exemplu pentru toți, încântându-ne cu versurile sale si picturile frumoase”, spun reprezentanții Asociației Happy.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Candidații PSD pentru Consiliul Județean Botoșani: De la politicieni de carieră la profesori și antreprenori! (Foto)

astăzi, 19:48
74

Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Botoșani este Lucian Trufin, acesta regăsindu-se și pe lista de candidați pentru consilieri județeni, pe poziția a doua.Lista pentru...

„Gluma” despre moldoveni i-ar putea aduce sancțiuni lui Marcel Ciolacu!

astăzi, 18:31
104

A fost depusă o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării. Liderul PSD ar putea fi amendat, dacă CNCD va considera că a greșit.„Am depus o plângere la ...

CFR Cluj – Sepsi, astăzi de la ora 21:00

astăzi, 16:53
31

CFR Cluj și Sepsi se întâlnesc în această seară în etapa a șaptea a play-off-ului Superligii.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!Î...