Barbatul care produce bani numai in timp ce doarme - FOTO, VIDEO

Barbatul care produce bani numai in timp ce doarme - FOTO, VIDEO
Artistul Lee Hadwin are un talent unic. Isi poate realiza operele numai in somn. Nu isi poate aminti nimic din ceea ce face in acele momente si nici nu poate reproduce operele atunci cand este treaz.

Artistul le-a povestit celor de la BBC ca nu l-a interesat arta niciodata si nici nu reprezinta o pasiune nebuna.

Lee Hadwin spune ca pur si simplu deseneaza in somn de la varsta de 4 ani. Pe hartie, pe pereti, pe mese.



Parintii sai, medici, au pus totul pe seama somnambulismului. Barbatul a declarat ca a urmarit tot felul de documentare despre somnambuli, incercand sa gaseasca astfel o explicatie pentru ceea ce i se intampla.

La randul lor, doctorii i-au facut tot felul de teste pentru a-si da seama in ce stadiu al somnului incepe sa deseneze. Insa nu au obtinut niciun raspuns la intrebarile lor. A mers si la psiholog, incerand sa gaseasca o rezolvare.

Acum oameni din intreaga lume care au un asemenea talent ca si Lee ii trimit nenumarate emailuri. Sunt persoane care compun in somn sau care scriu poezii in timp ce dorm.

Artistul povesteste ca de 10 ani de zile multe galerii de arta au devenit interesate de operele lui. Iar multi dintre banii pe care ii obtine din vanzarea tablourilor si schitelor ii doneaza asociatiilor de caritate. (incont.ro)



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Moartea cutremurătoare a lui Ionuț în Italia, în noaptea de Paști, într-un container de haine uzate!

astăzi, 13:32
334

Costantin Romeo Ionuț Antonie, tânăr român de 23 de ani, a murit într-un mod tragic duminică noaptea spre luni, în timp ce încerca să sustragă haine dintr-un contain...

El este cel mai scump „fotograf” din Botoșani, o poză depășește 1300 de lei!

astăzi, 12:49
747

Cel mai scump „fotograf” vine din Botoșani. Mai exact, de la Biroul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.O poză făcută de el îi face pe...

Apă întreruptă și restricții în Dorohoi și alte două localități din județ!

astăzi, 12:25
135

Urmare a avariei produse în zona localității Dolina pe conducta din oțel Ø 600 mm, S.C. Nova Apaserv S.A. Botoșani va restricționa furnizarea apei, astăzi 08 mai 2024, încep&a...