„Aventurile lui Chiț” cu actrița Mihaela Ștempel

„Aventurile lui Chiț” cu actrița Mihaela Ștempel

Actrița Mihaela Ștempel invită cetățenii dornici să se amuze la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”, pentru a viziona spectacolul „Aventurile lui Chiț”.

Spectacolul va fi pus în scenă joi, 3 februarie, de la ora 18:00, dar și sâmbătă de la ora 11:00. Duminică piesa va fi jucată de două ori, de la ora 10:30 și de la ora 12:30.

Veți urmări o poveste a unui șoricel „de teatru”. El ronțăie decorurile vechi depozitate în podul teatrului, decoruri și recuzita de care toată lumea pare că a uitat. Mai puțin Chiț, care, scotocind prin cutii de carton se întâlnește cu o balerină, cu câțiva cântăreți mexicani, cu doi instrumentiști și chiar cu câteva fantome. Chiț îi aduce la rampă pe noii lui prieteni, personajele având un rol prin care s-au definit.

Regia, scenografia și ilustrația muzicală sunt semnate de Valentin Dobrescu.

Păpușile sunt mânuite de actorii Andrei Iurescu, Renata Voloșcu, Ana-Maria Apetrei, Oana Asofiei, Andrei Bordianu, Cosmin Tanasă și Pavel Petrași.

Spectacolul „Aventurile lui Chiț” a fost prezentat în anul 2000 în cadrul Festivalul Internațional „Sub căciula lui Guguţă” de la  Chişinău – Republica Moldova. Spectacolul a fost apreciat de juriu și distins cu  Premiul pentru inovații în arta animației spectacolului „Aventurile lui Chiț”.

Prețul unui bilet este de 15 lei și vor fi puse în vânzare în ziua și locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o jumătate de oră înaintea începerii acestuia. Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Circ politic în ședința de CL, s-a lăsat și cu jigniri. Primar: „Pietrele mai lipsesc și crucea...” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
477

În prag de campanie electorală politicienii nu mai țin cont de nimic. Ședința de Consiliul Local a Primăriei municipiului Botoșani din cursul zilei de joi, 28 martie 2024, s-a lăsat cu o ...

Calvar pentru șoferi pe strada Pacea, consilier nemulțumit de... asfaltare (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
401

În plenul ședinței de Consiliul Local de luna trecută, consilierul Maxim Maricel s-a declarat nemulțumit de faptul că nu intervine nimeni pe strada Pacea, acolo unde șoferii se „chin...

Zilele municipiului Botoșani sub semnul întrebării, consilierii nu au votat proiectul: „A picat, clar. Bucurați-vă” (foto, video)

Joi, 28 Martie 2024
301

Raluca Curelariu, consilier local din partea partidului USR – Filiala Botoșani, a avut o interpelare în acest sens, punând spre dezbatere un amendament la acest proiect.„N...