Artistul Bogdan Ota lansează oficial, într-un spectacol inedit la Botoșani, albumul „Bliss”, compus în SUA (video)

Artistul Bogdan Ota lansează oficial, într-un spectacol inedit la Botoșani, albumul „Bliss”, compus în SUA (video)

Pianistul și compozitorul Bogdan Ota este artistul român cu una din cele mai spectaculoase evoluții naționale și internaționale. Un nume sonor în industria muzicală contemporană, Bogdan a vândut peste 30.000 de albume și a concertat în Europa, Australia și Statele Unite ale Americii.

Odată întors în România în primăvara anului 2022, Bogdan s-a stabilit la Botoșani, locul în care a decis să își lanseze oficial albumul „Bliss”, compus în SUA. Lansarea primului său album, Day of Wrath, s-a petrecut tot la Botoșani, în 2012, la Teatrul „Mihai Eminescu”.

Artistul a lansat albumul „Bliss” în Las Vegas printr-un concert la Hilton Lake Las Vegas alături de Henderson Syphonic Orchestra, unde s-a bucurat de o sală arhiplină, concert la care s-a prezentat și cântăreața Celine Dion în public, să îl asculte. Artista nu este singura vedetă internațională care a călcat pragul sălii de spectacol la concertele lui Bogdan. Printre VIP-urile americane cărora Bogdan le-a cântat se numără și fostul primar al New York-ului, Rudy Giuliani, dr. Miriam și Sheldon Adelson, proprietarii celui mai mare lanț de cazinouri din lume, care ulterior au devenit și prieteni apropiați ai artistului, cântăreața Vanessa Williams cu care Bogdan a colaborat într-o producție Cirque du Soleil, numită One Night for One Drop și lista poate continua.

Artistul a apărut pe prima pagină a revistelor VIP și Luxury Las Vegas Magazine, a fost nominalizat Personalitatea Anului 2013 la secțiunea Artă de către Academia Europeană Hubners Who is Who și a fost invitat special al canalelor de televiziune Fox News și Channel 3.

După 8 ani de concerte, recitaluri și producție media în SUA, Bogdan s-a întors acasă la Botoșani și își lansează albumul în premieră în România, în orașul natal.

Acesta spune că piesa „Bliss” („Extaz”) ce a dat numele albumului i s-a revelat în statul Utah, în urma unei vizite la Marele Canion al râului Colorado. Acolo, într-o noapte cu lună nouă a fost martorul unui spectacol fabulos pus în scenă de însuși Dumnezeu. Anume, Calea Lactee văzută cu o claritate rar întâlnită datorită absenței oricărei surse de lumină pe o rază de aproape 200 de kilometri de acel loc.

Spectacolul „Bliss” ce va avea loc pe data de 14 decembrie 2022, la Casa de Cultură a Sindicatelor, din Botoșani, va pune în scenă lucrări de pe albumul cu același nume, piese în premieră internațională ce urmează să fie incluse pe al patrulea album al artistului, dar și unele compoziții ce l-au făcut celebru.

Experiența spectatorilor va fi fabuloasă grație îmbinării originale a mai multor arte, cum ar fi muzică, balet, proiecții video, joc de lumini, în stilul megaproducțiilor de pe scenele Las Vegas-ului.

Concertul este un eveniment cu covor roșu, șampanie și mici gustări, organizatorii dorind să ofere un tratament deosebit publicului în cadrul sesiunii de autografe și fotografii oficiale de la finalul serii.

Biletele sunt puse în vânzare la Casa de Bilete de la Cinema „Unirea” din municipiul Botoșani. Programul ghișeului este de la ora 08:00 până la ora 21:00, rezervări se pot face la numărul de telefon 0751 768 477.

(Comunicat de presă)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani FCSB 0-2! Eliminați din Cupa României!

Joi, 8 Decembrie 2022
93

FC Botoșani a părăsit Cupa României, fiind pe penultimul loc al grupei B. Adversara de azi, FCSB, părăsește de asemenea competiția. UTA Arad și CS Mioveni sunt echipele ce merg mai depar...

Alexandra Huțu: „35 de proiecte privind modernizarea sistemelor de iluminat public au fost aprobate de Administrația Fondului pentru Mediu și vor primi finanțare în sumă totală de 40.890.281 lei”

Joi, 8 Decembrie 2022
128

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat în această seară lista unităților administrativ-teritoriale care vor primi finanțare pentru proiectele depuse în anul 2021 î...

În anumite situații, șoferilor ce depășesc cu mult limita de viteză li se va putea confisca mașina (proiect)

Joi, 8 Decembrie 2022
143

În cazul în care depășesc cu mai mult de 100 de km/h viteza legală pe un sector de drum, șoferii vor rămâne fără permisul de conducere și certificatul de înma...