Artista de 13 ani din Botoșani care a lansat un nou single de Crăciun, alături de contratenorul Cezar Ouatu! (Foto, Video)

Măriuca Stan Muraru, artista din Botoșani care a sărbătorit recent împlinirea a 13 ani, anunță cu bucurie lansarea noului ei single de Crăciun, "Iarna iar".

Artista de 13 ani din Botoșani care a lansat un nou single de Crăciun, alături de contratenorul Cezar Ouatu! (Foto, Video)

Această piesă specială este rezultatul unei colaborări unice cu una dintre cele mai mari voci masculine din România, contratenorul Cezar Ouatu.

Proiectul "Iarna iar" aduce în prim-plan magia sărbătorilor de iarnă și este dedicat tuturor celor care simt căldura și bucuria Crăciunului. Piesa a fost produsă la o casă de producție din București, în colaborare strânsă cu talentatul artist Cezar Ouatu, oferind ascultătorilor o experiență muzicală autentică și emoționantă.

Pentru Măriuca Stan Muraru, acest proiect vine ca o implinire a unui an deja plin de realizări notabile. În această toamnă, tânăra artistă a câștigat nu mai puțin de două Grand Prix-uri internaționale și Trofeul de categorie la un concurs național, demonstrând astfel talentul său remarcabil și pasiunea pentru muzică.

Măriuca se pregătește în cadrul studioului Cheia Sol Music Studio, iar vocea ei este una dintre cele mai apreciate din Botoșani. Cu multă muncă și perseverență, tânăra artistă promite că anul viitor va aduce acasă mai multe trofee în Botoșani, continuând să reprezinte cu mândrie orașul său natal.

”Invităm publicul să descopere și să se bucure de noul single "Iarna iar", să-l distribuie și să cânte alături de Măriuca în această perioadă festivă. Tânăra artistă mulțumește tuturor celor care au susținut-o și își exprimă recunoștința față de cei care vor face parte din călătoria sa muzicală în continuare”, transmite Oana Pușcașu, președinta Asociației Cheia Sol.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

HRISTOS A ÎNVIAT! Botoșănenii au primit Lumina în noaptea sfântă a Învierii (Foto, Video)

astăzi, 01:59
107

Creștinii din Botoșani au mers la biserică, în această noapte a Învierii Domnului, pentru a primi Lumina. Clopotele au răsunat în biserici și în mănăstiri, credincioși...

Violeta a plecat de acasă, sunați la 112 dacă ați văzut-o!

Sâmbătă, 4 Mai 2024
874

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 46 de ani, din comuna Vlădeni, sat Brehuiești, care astăzi a părăsit domiciliul fără a anunța familia și nic...

Reacția lui Bogdan Andone, după remiza din play-out cu FC Voluntari: „Am jucat cu sabia deasupra capului”

Sâmbătă, 4 Mai 2024
408

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, scor 0-0, în etapa a 8-a a play-out-ului SuperLigii.Ce a spus Bogdan Andone, după meciul cu FC VoluntariLa finalul meciului cu FC Voluntari, Bogd...