Anastasia Popistasu - Locul I la Festivalul Andantino. Vezi ce alte premii au obtinut artistii din Botosani! - VIDEO

Anastasia Popistasu - Locul I la Festivalul Andantino. Vezi ce alte premii au obtinut artistii din Botosani! - VIDEO
Artistii din Botosani, premiati la Bucuresti, la editia a III-a a Festivalului National ANDANTINO, un concurs care s-a bucurat de prezenta in juriu a compozitorului Marius Teicu!

Raluca Ursu, Andrei Tcaciuc, Anastasia Popistasu si Oana Tabultoc au participat la categoria de varsta 10-11 ani, toti copiii intorcandu-se acasa cu premii.

Raluca Ursu a interpretat piesa "Mama", cu care a cucerit numeroase premii nationale si internationale in acest an, obtinand la Bucuresti PREMIUL DIN PARTEA JURIULUI COPIILOR, ce a constat intr-o cupa, rechizite, dulciuri si o bicicleta.



Andrei Tcaciuc a interpretat melodia "Azi e ziua ta" si a obtinut PREMIUL DIN PARTEA SPONSORILOR, care a constat intr-un sandwich maker si bineinteles cupa, rechizite scolare si dulciuri.



Oana Tabultoc, cu deja celebra ei "Vioara", a obtinut PREMIUL PENTRU CEL MAI BUN SHOW, premiu ce a constat intr-un mp4 player, cupa, dulciuri si rechizite.



"Romania" i-a purtat din nou noroc! Cel mai mare premiu dintre botosaneni l-a obtinut Anastasia Popistasu, care s-a clasat pe LOCUL 1 cu piesa "Romania", piesa ce i-a adus un DVD Player, o cupa, rechizite si dulciuri.



Trofeul Festivalului a fost castigat de Madalina Cernat din Baicoi, Prahova, ea plecand acasa cu un televizor LCD full HD.



 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
69

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
30

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
186

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...