Ai un costum de carnaval si nu il mai folosesti? Il poti dona la Teatrul Vasilache. pentru alti copii!

Ai un costum de carnaval si nu il mai folosesti? Il poti dona la Teatrul Vasilache. pentru alti copii!
Teatrul pentru Copii și Tineret "Vasilache", la propunerea societății cultural-artistice Arlechin, dar și a mai multor grădinițe, a decis să gestioneze situația costumelor de carnaval rămase mici proprietarilor, anunţă instituţia de cultură.

Costumele de carnaval, după o utilizare, rămân mici și de cele mai multe ori sunt aruncate.

Teatrul Vasilache inițiază proiectul "Costumul de carnaval"

Proiectul vine în sprijinul părinților care, după ce cu multă greutate, dar și cu cheltuieli foarte mari, au reușit să facă rost de un costum de carnaval pentru copii, după prima utilizare, acesta a rămas mic și nu știu ce să facă cu el.

Totodată, proiectul vine în sprijinul părinților care trebuie să facă rost de un costum de carnaval pentru copii și nu știu de unde și nici cum.

Mai mult, proiectul creează condițiile ca, după ce au fost utilizate, costumele de carnaval să fie folosite și de alți copii, cu posibilități financiare mai reduse.
 
Costumele vor fi donate Teatrului Vasilache, care le va gestiona pe viitor. O parte vor fi transmise către școli din localități aflate în situație financiară grea, iar o parte vor fi păstrate la magazia teatrului pentru a fi puse la dispoziția doritorilor din municipiul Botoșani. La data depunerii, teatrul oferă o invitație la unul din spectacolele teatrului, se arată în comunicatu Teatrului pentru Copii şi Tineret Vasilache.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Cum alegi tricoul perfect

astăzi, 16:15
31

Chiar dacă vremea de afară momentan nu este extrem de călduroasă, primăvara s-a instalat deja și este timpul să vorbim despre ținutele de primăvară. Fie că alegi să porți un tricou Guess,...

30 de ani de la moartea actorului din Dorohoi care a făcut istorie în teatru și film!

astăzi, 15:43
144

Ştefan Tapalagă s-a născut pe 4 aprilie 1933, la Dorohoi, oraș unde a urmat școala primară și liceul. În 1961 a absolvit cursurile Institutului de Artă Teatrală şi Cinematografică &qu...

Muzeograf din Botoșani, la protestul de la București: ”E destul! Totuși, eu când?”

astăzi, 14:57
59

Ce i-a supărat o dată în plus a fost o ordonanță de urgență emisă în ultimele zile ale lui 2023, care mărea salariile din educație, pe fondul inflației sporite și în urma ...