Adolescenți din Câmpina, Botoșani, Bacău și București în ultima zi a Festivalului „Ideo Ideis”

Trupele de adolescenţi din Bacău, Câmpina, Botoşani şi Bucureşti vor urca, vineri, pe scena Festivalului Naţional de Teatru Tânăr „Ideo Ideis" de la Alexandria.

Ultima zi a evenimentului va fi deschisă, de la ora 10:00, la Centrul Multifuncţional pentru Tineri, de trupa A.C.T. din Bacău cu spectacolul „Slugă la doi stăpâni", urmată, de la ora 11:30, de trupa Mircea Albulescu din Câmpina cu spectacolul „Răni//Joacă!".

De la ora 15:00, trupa Drama Club din Botoşani prezintă spectacolul „Romeo & Julieta loading...", iar de la ora 16,30 trupa Brightside Drama din Bucureşti va aduce în faţa publicului spectacolul „Neighborhood 3".

Începând cu ora 20:30, la Centrul Multifuncţional pentru Tineri va avea loc Gala de închidere a Festivalului Naţional de Teatru Tânăr „Ideo Ideis" de la Alexandria, scrie AGERPRES.

Adolescenţi din 15 oraşe diferite din ţară, alături de comunitatea din Alexandria, participă, în perioada 11-18 august, la cea de-a XVIII-a ediţie a Festivalului Naţional de Teatru Tânăr „Ideo Ideis".

Ediţia de anul acesta se desfăşoară sub îndemnul „Faci lumea să semene cu tine".

La ediţia din acest an a festivalului au fost selectate trupele Brightside Drama (Bucureşti), Mircea Albulescu (Câmpina), Praf de Stele (Constanţa), Drama Club (Botoşani), Gong (Roman), Nobody's Group (Bacău), A.C.T. (Bacău). Lor li se vor alătura 20 de adolescenţi selectaţi din opt oraşe din ţară în proiectul #experienţaIdeoIdeis.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Specialiștii antidrog și polițiștii din Botoșani, în vizită educativă la elevii unui liceu din județ! (foto)

Thursday, 26 September 2024

Cu această ocazie, cei 70 de elevi prezenți și-au exprimat părerile cu privire la cauzele care conduc adolescenții către consumul de substanțe psihoactive și, împreună cu specialiștii ...

Un tânăr din Botoșani a rănit grav un câine, polițiștii l-au trimis în judecată!

Thursday, 26 September 2024

Din cercetări, a reieșit faptul că acesta, în luna martie a.c., în timp ce se afla în drumul public, ar fi lovit cu o bâtă un câine ce aparținea unui vecin. Exemplar...

Simona Popescu și Dumitru Crudu: Poeți în dialog la Memorialul Ipotești!

Thursday, 26 September 2024

Întâlnirea va avea loc, începând cu ora 10.00, în Sala de conferințe a Primăriei Botoșani și va fi moderată de Lucia Țurcanu. SIMONA POPESCU (n. 1965, Codlea, Br...