Actorul Ion Dichiseanu a murit

Actorul Ion Dichiseanu a murit

Marele actor Ion Dichiseanu a murit, joi, la vârsta de 87 de ani, la Spitalul Floreasca. Acolo unde a fost internat mai multe luni, după ce contractase o infecție ce s-a dovedit a fi fatală în cele din urmă.

Artistul a murit în brațele fiicei sale, Ioana, după cum a mărturisit Simona Florescu, fosta soție a lui Ion Dichiseanu. Actorul s-a simțit tot mai rău începând de miercuri.

De ieri se simțea mai rău, s-a decompensat și după 4 luni în spital a murit. Am sperat până în ultimul moment, credeam că totuși se va recupera, dar organismul lui nu a mai avut putere sa lupte. Acum, tot greul cade pe Ioana și pe Adi, cu toate formalitățile… Nu pot să spun cât suferim cu toții”, a spus Simona Florescu pentru fanatik.ro.

După moartea tatălui ei, Ioana a acuzat faptul că unii medici care l-au tratat pe actor au fost neglijenți. Și, prin urmare, ea vrea să demonstreze că se poate vorbi de malpraxis.

„S-a dus să facă o radiografie, o simplă radiografie”

„Este o poveste destul de lungă și, din păcate, există și medici mai puțin pricepuți. Și în profesia asta trebuie să ai har. Cei de la Floreasca au grijă de el și le mulțumesc din tot sufletul, pentru că sunt niște oameni care au descoperit foarte multe erori”, a declarat fiica lui Ion Dichiseanu.

 

 

Spune-ne opinia ta