Actorii Teatrului „Vasilache” revin pe scenă cu spectacolul „Povestiri de buzunar”

În acest final de săptămână, botoșănenii alături de copiii lor sunt așteptați la Teatrul pentru Copii și Tineret „Vasilache”, pentru a viziona spectacolul „Povestiri de buzunar”.

Spectacolul va fi pus în scenă joi, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00, și duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

„Povestiri de buzunar” este un spectacol cu actori şi păpuşi, interactiv şi atractiv pus în scenă de Valentin Dobrescu, scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica îi aparţine lui Constantin Panaite.

Din distribuție fac parte actorii Florin Iftode, Anamaria Chelaru, Renata Voloșcu și Ana-Maria Apetrei.

„Sunt patru povestioare pline de haz, inspirate din Lumea celor care nu cuvântă a lui Emil Gârleanu. Voi părinţi, prea ocupaţi, prea stresaţi de problemele vieţii nu aveţi timp să mai şi observaţi cu atenţie ce se întâmplă în lumea necuvântătoare ce ne înconjoară, aşa că, însoţiţi-i pe cei mici să vadă povestirile de buzunar", a declarat Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul este recomandat copiilor peste 3 ani. Prețul biletului este de 15 lei.

Vă reamintim că biletele pentru spectacolele Teatrului „Vasilache” se pot achiziţiona de la sediul instituţiei, de marţi şi până vineri, între orele 10:30 şi 12:30, dar şi înainte de începerea fiecărui spectacol, în limita locurilor disponibile.

Accesul în sala de spectacole se face cu o jumătate de oră înainte de începerea spectacolului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Congres și Zilele Spitalului Județean „Mavromati”, evenimente propuse de Corneliu Prepeliță! (video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, își propune pentru anul viitor să organizeze un Congres Științific și Zilele Spitalului Județean...

Personalul de la „Mavromati” băgat în ședință de Corneliu Prepeliță! Medic: „Noi suntem aici pentru pacienți” (video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță, managerul Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a informat reprezentanții presei locale că astăzi, 2 octombrie 2024, va avea loc o ședință în ca...

Mesajul unui doctor din Botoșani către managerul de la „Mavromati” cu acte în regulă: „A fost o adevărată problemă” (foto, video)

Wednesday, 2 October 2024

Corneliu Prepeliță a venit la conducerea Spitalului Județean „Mavromati” în luna iulie a acestui an, ocupând funcția în baza unui interimat. Marți a fost publicat...