Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invite publicul la spectacolul „Capra cu trei iezi”

Actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invite publicul la spectacolul „Capra cu trei iezi”

Actorii teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” invită publicul în această săptămână la vizionarea spectacolului „Capra cu trei iezi”, care va avea loc în sala Teatrului după următorul program: joi, 29 octombrie și vineri, 30 octombrie, de la ora 18:00 iar sâmbătă, 31 octombrie și duminică, 1 noiembrie, de la ora 11:00.

Spectacolul „Capra cu trei iezi” este o adaptare după Ion Creangă, dramatizare de Mihai Donţu. Regia artistică este semnată de Mihai Donţu, scenografia îi aparţine lui Mihai Pastramagiu, iar muzica este compusă de Cristian Lungu.

Din distribuţie fac parte actorii: Andreea-Elena Popovici, Mihaela Ștempel, Renata Voloșcu, Marius Rusu, Florin Iftode, Andrei Iurescu și Alin Gheorghiu.

Biletele sunt puse în vânzare la prețul de 12 lei, în ziua şi la locul desfăşurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu o oră înaintea începerii acestuia. Numărul maxim de locuri în sala Teatrului „Vasilache” este de 51.

Nu se fac rezervări la spectacolele organizate la sediu, locurile se alocă în ordinea sosirii spectatorilor, respectiv a intrării acestora în sală.

Vă rugăm să citiţi regulamentul cu măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de

Spectatorul, prin achiziţionarea biletului de intrare, acceptă condiţiile de desfăşurare a acestuia, respectiv: măsurarea temperaturii, portul măştii, precum şi respectarea distanţării sociale.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Anca Savel

IGSU, mesaj către populație: Evitați dușurile și sălile de baie în timpul unei furtuni

astăzi, 14:48
1275

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) a sfătuit populația ca în timpul unei furtuni însoțită de descărcări electrice, să se evite dușurile și sălile de baie,...

Peste 3000 de elevi din județul Botoșani vor susține, marți, prima probă din cadrul Evaluării Naționale

astăzi, 14:07
157

Marți, 22 iunie 2021, începe Evaluarea Națională cu proba scrisă la Limba și Literatura Română.Conform datelor transmise de către Inspectoratul Școlar Județean (IȘJ) Botoșa...

Pelerinii din Botoșani sunt așteptați la Suceava să se închine la racla cu moaștele Sfântului Mare Mucenic Ioan cel Nou

astăzi, 14:02
493

Ziua de 24 iunie reprezintă pentru Suceava și pentru întreaga Ortodoxie românească o sărbătoare a bucuriei duhovnicești, a credinței vii și mărturisitoare și o dovadă a dragoste...