Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani repun în scenă spectacolul “Consiliu de familie”

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani repun în scenă spectacolul “Consiliu de familie”

Actorii Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani invită publicul botoșănean sâmbătă, 17 octombrie 2020 și duminică, 18 octombrie 2020, începând cu ora 18.00, la Casa Tineretului, la vizionarea spectacolului „Consiliu de familie”, de Cristina Clemente.

Traducerea din limba spaniolă este asigurată de Luminița Voina Răuț. Regia îi este atribuită Antonellei Cornici, scenografia lui Gelu Rîșca, iar de coregrafie se ocupă Victoria Bucun. Video design, Andrei Cozlac iar asistent regie, Ioan Crețescu.

Din distribuție fac parte actorii Sorin Ciofu, Lenuș Moraru, Alexandra Vicol, Petruț Butuman și Răzvan Amitroaei

“Cu „uneltele” comediei, noi vorbim despre conflictele dintre generații, despre nevoia tinerilor de a rupe barierele, despre conflictele de idei, despre părinții care au ajuns în secolul XXI, dar nu se pot adapta la noua tehnologie, părinți care vizionează un alt fel de filme și ascultă un alt fel de muzică.

Nu spunem, prin acest spectacol, că dreptatea s-ar afla doar la unii sau doar la alții.

Publicul va alege!”, au transmis organizatorii spectacolului.

Prețul unui  bilet este de 30 lei iar elevii,  studenții și pensionarii beneficiază de o reducere de 50%, prețul unui bilet fiind de 15 lei.

Biletele se găsesc la Casa Tineretului din B-dul Mihai Eminescu nr. 48, tel 0231 510 970

Program: 10.00 – 18.00, de luni până vineri, sâmbătă, 10.00 - 13,00 și 16.00 – 18.00 online - https://eventbook.ro/hall/teatrul-mihai-eminescu-botosani

 

Spune-ne opinia ta