Actorii de la Teatrul „Vasilache” revin cu spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”

Copiii sunt așteptați, în acest final de săptămână, la spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, pus în scenă de actorii Teatrului pentru Copii și Tineret „Vasilache” din Botoșani.

Acesta poate fi vizionat joi, 12 ianuarie, de la ora 18:00, sâmbătă, de la ora 11:00, iar duminică, de la orele 11:00 și 12:30.

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, după Ion Creangă, este adaptat și regizat de Valentin Dobrescu, care a realizat și dramatizarea scenică. Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar muzica este asigurată de Mihaela doina Macovei Moraru.

Din distribuția spectacolului fac parte actorii Florin Iftode, Andrei Bordianu, Renata Voloşcu, Pavel Petraşi, Oana Asofiei, Marius Rusu şi Alin Gheorghiu.

„A fost odată… un urs care, păcălit fiind de vulpe, a rămas fără coadă. Scurtă şi simplă  povestea, dar povestită de urmaşul ursului păcălit, are cu totul altă savoare.

Veniţi alături de el şi vă veţi distra pe cinste!”, transmite Valentin Dobrescu, regizor artistic.

Spectacolul „Ursul păcălit de vulpe”, prezentat în anul 2012 la Festivalul Teatrelor de Păpuşi şi Marionete, ediţia a XI-a, organizat de Teatrul de Păpuşi „Puck” din Cluj–Napoca a fost distins cu premiul pentru mânuire, acordat actriței Aurica Dobrescu pentru personajul „vulpea”.

Acesta este recomandat preșcolarilor și școlarilor mici. Prețul unui bilet este de 15 lei și sunt puse în vânzare de marți până vineri, la agenția teatrului, între orele 10:30 și 12:30, dar și în ziua şi la locul desfășurării spectacolului. Intrarea la spectacol se face cu jumătate de oră înaintea începerii acestuia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Ședință cu directorii și directorii adjuncți de școli. Șeful IȘJ: „Și vă rog încă o dată să...” (foto, video)

astăzi, 18:14

Joi spre orele amiezii, în Aula Magna a Colegiului Național „A.T. Laurian”, a avut loc o ședință cu directorii și directorii adjuncți ai unităților de învățămâ...

Brățări inteligente pentru monitorizarea agresorilor în cazurile de violență domestică, trimise la Botoșani! (foto, video)

astăzi, 16:26

Începând cu data de 1 octombrie a devenit operațional, și la nivelul județului Botoșani, Sistemul informatic de monitorizare electronică a persoanelor care fac obiectul aplicării mă...

Noi dispozitive pentru polițiștii rutieri din județul Botoșani, despre ce este vorba! (video)

astăzi, 15:14

Anunțul a fost făcut de către Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, în cadrul unei conferințe de presă. La ...