Actori botosaneni premiati la Festivalul Puck! - VIDEO

Actori botosaneni premiati la Festivalul Puck! - VIDEO

 Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache  

Actorii botoşăneni au fost premiaţi la Festivalul Teatrelor de Păpuşi şi Marionete "Puck" de la Cluj Napoca, eveniment care a reunit trupe şi spectacole pentru copii din întreaga ţară.

Florin Iftode şi Claudiu Gălăţeanu au fost distinşi cu Premiul ex aequo pentru mânuire, pentru interpretarea personajului principal din spectacolul "Trimiteţi moartea în vacanţă", prezentat de Teatrul pentru Copii si Tineret Vasilache Botoşani.

Din juriul competiţei au făcut parte Ion Parhon - Preşedinte, Eugenia Tărăşescu Jianu, Roxana Croitoru, Raluca Tulbure, Egyed Emese. Evenimentul de la Cluj s-a desfasurat în perioada 25-29 octombrie, fiind inscrise 12 teatre profesioniste din ţară.

Din distribuţia spectacolului "Trimiteţi moartea în vacanţă", a Teatrului pentru Copii si Tineret Vasilache Botoşani, fac parte actorii Florin Iftode (în rolul principal), Claudiu Gălăţeanu, Marius Rusu şi Valentin Ligi, şi este realizat în anul 2009, în cadrul programului "O şansă tinerilor actori".

Scenariul şi regia au fost realizate de Claudiu Gălăţeanu, Florin Iftode, Laurenţiu Vasilache şi Tudor Rotaru, iar scenografia este semnată de Raluca Deleanu.

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 28 de ani din Darabani, prins de polițiști beat la volan!

Miercuri, 8 Mai 2024
95

În cursul zilei de miercuri, 8 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Darabani au oprit pentru control, pe drumul public din orașul Darabani, un autoturism condus de un tân...

Scad prețurile la gaze naturale și electricitate, anunțul ministrului Energiei!

Miercuri, 8 Mai 2024
101

„Au fost emise primele facturi pe luna aprilie la gaze şi energie electrică. Faţă de preţul maxim prevăzut de plafon, preţurile facturate la gaze naturale sunt cu până la 25% mai m...

Târgului Meșterilor Populari se va desfășura în perioada 10-12 mai 2024 la Botoșani

Miercuri, 8 Mai 2024
147

În acest an sunt așteptați la Botoșani 84 de meșteri populari din județele: Botoșani, Suceava, Iași, Vaslui, Neamț, Argeș, Mureș, Prahova, Covasna, Maramureș, Harghita și Republica M...