Vezi firmele botoşănene cu cele mai mari datorii la Fisc!

Vezi firmele botoşănene cu cele mai mari datorii la Fisc!

În mod paradoxal, firme care au nu număr foarte mic de angajaţi, unele figurând în bilanţuri fără niciun angajat, au ajuns să înregistreze cele mai mari datorii la bugetul de stat.

Potrivit datelor Direcţiei Generale a Finanţelor Publice Botoşani, pe primul loc, cu cele mai mari datorii la bugetul de stat figurează societatea Energia Eoliană Service SRL, cu solduri restante la data de 31 iuie 2013 in valoare de 515.480 lei.

Potrivit ultimului bilanţ depus în 2012, societatea, care se ocupă cu producţia de energe electrică, are un singur angajat.

Pe locul doi se clasează societatea Microbuzul, care asigură transportul în comun cu maxi-taxi în municipiul Botoşani. Firma figurează în baza de date a Fiscului cu o datorie la bugetul general consolidat al statului de 514.009 lei. Potrivit bilanţului financiar, societatea are 51 de salariaţi şi o cifră de afaceri netă de 3.204.092 lei.

O altă societate cu datorii mari către bugetul de stat este Interfin Com SRL, care are 13 salariaţi şi se ocupă cu fabricarea articolelor de îmbrăcăminte.

Potrivit datelor DGFP, societatea înregistra la sfârşitul luinii iulie o datorie de 299.254 lei. O altă societate cu datorii mari la stat este Dovani Fashion, care are ca obiect de activitate comerţul cu amănuntul al articolelor de îmbrăcăminte, niciun angajat şi are o datorie la bugetul de stat de 269.237 lei.

În topul firmelor cu cele mai mari datorii la bugetul de stat la sfarşitul lunii iulie figurează şi firma R.V.G. Speed SRL a sentorului Viorel Grigoraş. Valoarea totală a datoriilor se ridică la 122.142 lei.

Alte firme cu datorii mari la  stat:

Security Guard Group D&D - 268.759 lei

Duty SRL - 231.622 lei

Dermer SRL - 227.424 lei

Utilcon SRL - 227.062 lei

Emy Junior - 204.270 lei
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Țeparul cu o mie de fețe”, alias „procuror DIICOT”, dorohoianul Sorin Alin Verincianu a încasat încă o condamnare

astăzi, 11:06
19

„Țeparul cu o mie de fețe”, alias „procurorul DIICOT”, Sorin Alin Verincianu, din Dorohoi, s-a mai ales cu o condamnare penală. Acesta a fost găsit vinovat de Judecătoria ...

Val de achitări în „dosarul robelor”. Pedeapsă cu suspendare pentru un jurist din Botoșani, acuzat de zeci de înșelăciuni

astăzi, 10:50
54

Lovitură de grație dată de un judecător de la Tribunalul Suceava în așa-numitul „dosar Bota”. Aproape toate persoanele trimise în judecată pentru că ar fi înșelat...

Din Anglia direct la penitenciar. Bărbat adus sub escortă în Botoșani în ziua în care s-a întors acasă

astăzi, 10:30
55

La finele lunii august, Poliţia din comuna suceveană Vicovu de Sus a primit spre executare mandatul de executare a pedepsei cu închisoarea din aceeași dată, emis de către Judecătoria Răd...